NYHEDER

P R E S S E M E D D E L E L S E

PARKPARK LANDER STOR ORDRE FRA EN AF LONDONS STØRSTE LUFTHAVNE

18. januar 2021

LÆS MERE

Landets billigste parkeringsapp og betalingsformidler PARKPARK har været hårdt ramt af Corona, da antallet af parkeringer i takt med de mange nedlukninger af samfundet er faldet drastisk. Det har fået selskabet til at tænkte nyt, hvilket netop har sikret virksomheden en stor aftale med Gatwick Airport.

Aalborg, d. 18. januar 2020 – For blot få år siden bestod markedet for betalingsformidlere på parkeringsområdet af ganske få spillere, mens der i dag er mindst otte selskaber, der indløser betaling for parkering. Den billigste på markedet, aalborgensiske PARKPARK, har det seneste halvandet år investeret massivt i videreudviklingen af selskabets teknologi, betalingsplatform og app, og det omfattende udviklingsarbejde ser nu ud til at bære frugt i form af en markant kundefremgang.

Corona-epidemien ramte først på året virksomheden hårdt, da samfundet blev lukket ned, og parkeringsaktiviteten faldt i takt med den lavere aktivitet i samfundet. Det betød, at ledelsen fra den ene dag til den anden måtte tænke ud af boksen. Via en samarbejdspartner i København blev PARKPARK sat i forbindelse med Gatwick Airport, og meget hurtigt så Gatwick Airport potentialet i PARKPARKs løsning, hvorefter parterne indgik en aftale.

Aftalen, der løber de næste 5-7 år, dækker alle Gatwick Airports ”kiss and goodbye”-parkeringer, der hver dag har et gennemtræk på 15.000 biler, når ellers ikke Corona sætter en begrænsning for antallet af rejsende. Løsningen er udviklet i samarbejde med københavnske Simplyture, der står for den automatiske nummerpladelæsning i løsningen.

  • Aftalen er meget vigtig for PARKPARK, fordi antallet af biler og daglige parkeringer er så stort, som det er i Gatwick Airport. At vi er i stand til at løfte sådan en opgave, har åbnet mange døre for os rundt om i andre lufthavne, og derfor forventer vi at lande flere lignende aftaler i 2021. Det gør os til en stærk spiller på området, og fordi vi vokser med flere hundrede nye kunder om ugen, ser ejerne bag selskabet fortsat et stort potentiale i os, siger Michael Buch Sandager, CEO i PARKPARK A/S.

Opbakning fra ejerne
De positive takter Coronaen til trods har således fået ejerne bag selskabet, MPV Holding og P.M. Holding, til at skyde lige knap fire millioner kroner ind i PARKPARK. Det skal være med til at forløse selskabets potentiale yderligere, både herhjemme og i udlandet.

En anden del af PARKPARK, som investeringen muliggør, er en markant styrkelse af faciliteterne for de erhvervs-, service- og håndværksvirksomheder, der hver dag parkerer rundt om i landet. Ligesom private nu har adgang til et helt nyt administrationsmodul på nettet, kan virksomheder langt nemmere følge med i deres parkeringsudgifter. Ifølge PARKPARK har de færreste virksomheder nemlig et komplet overblik over deres udgifter til parkering, og en intern analyse viser, at en håndværks-virksomhed med 10 biler typisk kan spare 5.000 kroner om måneden ved at skifte til PARKPARK. Det skyldes, at virksomhederne ofte ikke har en samlet parkeringsløsning, men at man blot parkerer og betaler ad hoc uden at kende de reelle omkostninger. De enkelte betalingsløsninger lægger således et overhead oven på de kommunalt eller privat fastsatte parkeringspriser, hvilket for nogle aktørers vedkommende kan være helt op til 15 procent.

Om PARKPARK

PARKPARK A/S blev grundlagt i 2013, og siden er PARKPARK vokset til at være en af de førende parkerings-apps i Denmark. PARKPARK er den eneste rent danskejede større parkeringsapp, og hver dag parkerer tusindvis af danskere deres bil og betaler for parkeringen med PARKPARK-app’en. Løsningen er den billigste i landet, da man som kunde forudbetaler og indsætter et beløb på ens PARKPARK-konto. Pengene tilhører kunden selv og kan til enhver tid overføres til en anden konto. Forudbetalingen gør, at PARKPARK ikke skal betale et lille beløb pr. parkering til Nets eller en kreditkortindløser, hver gang man foretager en parkering. Samtidig runder PARKPARK kun parkeringen op til nærmeste kvarter og tager kun én krone i formidling af parkeringsbetalingen. Hos markedets øvrige betalingsløsninger til parkering betaler kunderne helt op til 15 procent oven i den pris, parkeringen koster. Læs mere på www.parkpark.dk

FÅ OP TIL 25% RABAT PÅ NÆSTEN 600 RESTAURANTER

10. december 2020

LÆS MERE

Når Danmark lukker op, når vi igen kan se venner og familie, og når vi igen kan nyde at gå ud og spise, vil PARKPARK fejre det med et tilbud til deres kunder:
 
FÅ OP TIL 25% RABAT PÅ NÆSTEN 600 RESTAURANTER I DANMARK.
 
PARKPARK har indgået et samarbejde med MENUPAY, der betyder, at du som PARKPARK-kunde fra foråret 2021, kan få op til 25% rabat på en masse spisesteder i hele landet. MENUPAY er en fantastisk tjeneste der giver op til 25% rabat på et bredt udvalg af alt fra Michelin-restauranter til fastfoodkæder, når du er PARKPARK-kunde.
 

EKSEMPLER PÅ RABATTER:

Spar op til 20% på MASH
Spar 10% på emmerys
Spar op til 15% på COCKS & COWS
Spar 15% på DOMESTIC I Aarhus
Spar 10% på gorm’s
Spar 20-25% på KARMA SUSHI
Spar 12% på Brdr. Price

“PARKPARK er Danmarks billigste parkeringsapp”

26. november 2020

LÆS MERE

Mediet MigogKbh og MigogAalborg har taget et kig på PARKPARK-appen. 

Gør parkering let og billigt i Aalborg: PARKPARK er Danmarks billigste parkeringsapp

Sveden driver let ned af panden. Pulsen er lidt oppe.

Du har lige fået klemt dig ind på den eneste ledige p-plads ved Gåsepigen i Aalborg, og så opdager du til din store skræk, at du ikke er den eneste, der skal ind og shoppe julegaver.

Ja, faktisk er køen til p-automaten uoverskuelig lang, det regner og det blæser. Du har allermest lyst til at køre hjem og ordne alt online.

Men tænk hvis det tog dig under 20 sekunder at igangsætte din parkering, og nærmest “Singing in the rain” danse som Fred Astaire forbi køen ved p-automaten?

Læs hele artiklen her. 

 

“PARKPARK appen gør det lettere at parkere”

13. november 2020

LÆS MERE

Mediet Mandesager.dk har taget et kig på PARKPARK-appen. 

 

PARKPARK appen gør det let at parkere

Parkering er hverken sexet eller glamourøst, men det skal jo klares, og til det formål er det fedt med en parkeringsapp, så du kan ordne det hele fra mobilen.

Men vidste du, at det slet ikke er lige meget, hvilken parkeringsapp du vælger? Både i forhold til priser og funktioner. De forskellige udbydere af parkeringsapps er nemlig privatejede virksomheder, som følger kommunernes eller parkeringshusenes priser og lægger deres egne gebyrer oveni regningen. Du kan faktisk risikere at betale hele 15% ekstra.

Sådan er det ikke hos PARKPARK. Med en fast pris på 1 krone per parkering, er de gebyrmæssigt danmarks billigste parkeringsløsning, og deres app er samtidig nem at bruge, mens den også har en række snedige funktioner, der gør parkeringen meget lettere.

Læs hele artiklen her

 

PARKPARK VOKSER OG STYRKER BACKEND UDVIKLING

5. oktober 2020

LÆS MERE

“Det går rigtigt godt hos PARKPARK. Vi vokser både i Danmark og i udlandet. Derfor søger vi endnu en erfaren udvikler som skal hjælpe os med at forbedre teknologien og gøre den klar til ekspansion udenfor landets grænser.”, fortæller PARKPARKs direktør, Michael Buch Sandager.

Derfor har vi nu ansat Jimmie Andersen som udvikler i PARKPARK. Jimmie arbejder allerede nu med PARKPARKs backend platform, og vi er meget glade for at byde Jimmie velkommen i teamet.

PARKPARK INDGÅR FORLIG MED FORBRUGEROMBUDSMANDEN

18. september 2020

LÆS MERE

PARKPARK ønsker at markedet for betaling af parkering skal være gennemsigtigt, og frem for alt så billigt som muligt til glæde for forbrugerne!

Vi synes, at vores konkurrenter tager for høje priser for at formidle en betaling for en parkering.
Vi synes at konkurrenterne lever højt på at parkering er et lavinteresseområde for de fleste forbrugere, og derfor gør de hvad de kan for at skjule, hvad det reelt koster at bruge deres tjenester.

Det har vi gjort op med hos PARKPARK!

Ved at indføre et forudbetalt koncept, på linje med hvad fx Rejsekortet, Lotto eller telebranchen benytter, kan vi tilbyde nu Danmarks billigste parkerings-app.

 

Prepaid er en forudsætning for at gøre det billigere

Første juli ændrede PARKPARK handelsbetingelser fra ad-hoc betaling til forudbetaling. Det har vi gjort for at minimere transaktionsomkostningerne, så vi kan tilbyde parkering til 1 kr. i formidlingspris. Det er op til 10-15% billigere end andre parkerings-apps!

Inden vi gennemførte ændringen, rådførte vi os med vores advokat som mente at processen var i overensstemmelse med lovgivningen. Derpå varslede vi kunderne gennem emails og SMS, iht aftalelovens bestemmelser om lovligt varsel.

Der har aldrig været tale om betaling eller gebyr for noget. Det har hele tiden være kundens penge, som blot stod på Parkeringskontoen hos PARKPARK. Ordningen indeholder fuld gennemsigtighed for kunderne, som selv kan gå ind i app eller på hjemmeside og tanke op/tilbageføre/justere og vælge automatisk optankning til/fra.

Efter ændringen trådte i kraft har rigtig mange kunder været glade for ordningen, og nogle har valgt at få pengene tilbage. Det har de fået, naturligvis helt uden diskussion eller omkostning.

Forbrugerombudsmanden gik ind i sagen

I august fik vi så en henvendelse fra Forbrugerombudsmandens kontor vedr. ændringen, og vi indgik i dialog. I september skrev forbrugerombudsmandens kontor, at de mener at ændringerne var af en sådan karakter, at det kræver et aktivt samtykke fra kunderne.

PARKPARK gik derfor i dialog med Forbrugerombudsmandens kontor og har efterfølgende iværksat en proces der skal sikre, at de kunder der ikke har givet aktivt samtykke via app eller hjemmeside får returneret beløbet.

PARKPARK påtager sig naturligvis det fulde ansvar for denne proces og vi beklager overfor de af vores kunder, der har været berørt af ændringerne.

Ændringerne har ingen betydning for PARKPARK. De kunder der ønsker det, får pengene tilbagebetalt, og mens rigtig mange er rigtigt glade for Prepaid konceptet og de lave priser.

 

Kunder er glade for Danmarks billigste parkering

Tilbage står endvidere, at PARKPARK har den største kundetilgang nogensinde. Hver dag signer mange nye kunder op til at bruge PARKPARKs app fordi de kan se at der er penge at spare.
Kundetilgangen er faktisk 5-10 gange større nu end den var før Corona krisen, og der er flere parkeringer nu end nogensinde.

VELKOMMEN TIL JAKOB KARGAARD

1. september 2020

LÆS MERE

PARKPARK A/S – Danmarks billigste parkering, har ansat en ny Business Development- & Partner Manager, @Jakob Kargaard, til at styrke PARKPARK’s fortsatte vækst. Jakob har 15 års erfaring med partnerskaber og salgsledelse til både det offentlige og private, hos selskaber som Waoo, Stofa, Eovendo og Børnecancerfonden.

Direktør, Michael Buch Sandager, glæder sig over at Jakob har trukket i PARKPARK uniformen:

”Vi er ikke i tvivl om, at Jakob med sine kompetencer er den helt rigtige til at styrke samarbejdet med vores parkeringspartnere, etablere flere spændende erhvervsmæssige partnerskaber samt bidrage til øget markedsandele.

”Jeg ser frem til samarbejdet med alle nuværende og kommende partnere, og så glæder jeg mig til dialogen med endnu flere virksomheder om, hvor meget de kan spare på parkering med PARKPARK Erhverv, som tilbyder markedets billigste parkering” udtaler Jakob.

Jakob starter i dag 1. september og bliver den primære kontakt for en lang række af PARKPARKs parkeringspartnere.
Jakob træffes på jk@parkpark.dk og på 5069 3560.

PARKPARK SKIFTER TØJ OG FORBEDRER APP’EN
29. juni 2020

LÆS MERE

Vi har igennem et stykke tid arbejdet på at introducere et nyt design til PARKPARK app’en og PARKPARK’s skiltning i gadebilledet. Valget er faldet på et flot rødt/hvidt design, og vi er glade for at kunne præsentere en splinter ny forbedret PARKPARK app i nye farver. 

DOWNLOAD APP

NYE FUNKTIONER I APP’EN

Når du har installeret version 5.0 vil du opleve disse forbedringer og ændringer:

  • Din position er markeret af en lille blå bil
  • Et væsentligt forbedret kort med hurtigere søgning,
  • Mulighed for at skifte mellem kort- og satelitvisning
  • Mulighed for visning af handikapparkeringspladser.
  • Ny og langt mere brugervenlig menu hvor de primære informationer og funktioner er placeret i top og bund så de er let tilgængelige.
  • Vi introducerer en ’Indbakke’, hvor dine PUSH beskeder og SMS’er gemmes. Det er et ønske fra flere brugere at man kan se reminders og ind/udkørsel af P-pladser med automatisk nummerpladelæsning.

Har du feedback, ønsker eller ideer, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til feedback@parkpark.dk.

HVORFOR NYT DESIGN? OG HVORFOR RØDT/HVIDT?

Der er gennemgående to årsager, dels er det mere iøjnefaldende i gadebilledet end det lyseblå design vi har kørt med hidtil, og det har været et ønske fra mange brugere at de lettere kunne få øje på PARKPARK skiltene ude i gadebilledet. Men derudover er PARKPARK faktisk den eneste 100% danskejede parkeringsapp i Danmark, og det vil vi også gerne signalere på denne måde.
.
PARKPARK BLIVER FORUDBETALT
PARKPARK bliver altså forudbetalt ligesom du kender det fra Rejsekortet eller et taletidskort. Det vil sige, at fremover skal du indsætte et beløb på din Parkeringskonto for at kunne parkere. Til gengæld får du Danmarks billigste parkering. Det er dine penge på din Parkeringskonto indtil du bruger dem eller tilbagebetaler dem uden gebyrer. Du kan altid nemt tanke op og tilbagebetale direkte fra PARKPARK app’en. 

NYE P-PLADSER I KØGE
8. juni 2020

LÆS MERE

Vi udvider igen vores dækning af P-pladser, og nu kan du finde en P-plads og parkere billigst med PARKPARK5 nye steder i Køge!

DE 5 NYE P-PLADSER ER:
Bag Haverne
Collstropgrunden ved Østre Banevej
3 parkeringsarealer på Søndre Havn

PARKÉR MED PARKPARK I AMAGER CENTRET
22. maj 2020

LÆS MERE

Vi udvider hele tiden vores dækning af P-pladser, og nu kan du finde en P-plads og betale med PARKPARK i Amager Centret!
 
Når du skal parkere i Amager Centret fungerer dette via automatisk nummerpladelæsning. Dvs. når du kører ind, får du besked om, at vi har aflæst din nummerplade og starter din parkering. Når du forlader Amager Centret igen, udregner vi, hvor længe du har parkeret, og sender dig ligeledes besked om dette. Du betaler selvfølgelig kun for den tid du parkerer.

For at være sikker på, at automatisk nummerpladelæsning er slået til på din konto, skal du have den nyeste version af PARKPARK-app’en.
Tjek om du har den nyeste version her:  

PARKÉR MED PARKPARK I FREDERIKSBERG CENTRET
19. maj 2020

LÆS MERE

Vi udvider hele tiden vores dækning af P-pladser, og nu kan du finde en P-plads og betale med PARKPARK i Frederiksberg Centret!
 
Når du skal parkere i Frederiksberg Centret fungerer dette via automatisk nummerpladelæsning. Dvs. når du kører ind, får du besked om, at vi har aflæst din nummerplade og starter din parkering. Når du forlader Frederiksberg Centret igen, udregner vi, hvor længe du har parkeret, og sender dig ligeledes besked om dette. Du betaler selvfølgelig kun for den tid du parkerer, og vi har taget højde for, at den 1. time er gratis.

For at være sikker på, at automatisk nummerpladelæsning er slået til på din konto, skal du have den nyeste version af PARKPARK-app’en. Hent den nyeste version her.

PARKPARK BLI’R BEDRE OG BILLIGERE

13. maj 2020

LÆS MERE

Du læste rigtigt! Det sidste års tid har vi arbejdet hårdt og målrettet på at gøre vores platform og app bedre og billigere for dig som kunde.
Det høster du nu frugten af, samtidig med at du med PARKPARK har Danmarks billigste parkering!

 

GDPR og alt det juridiske…

Prisen skal forstås som den pris kommunen eller en anden P-plads ejer skilter med. PARKPARK takserer efter de vilkår, der gælder på den pågældende plads. PARKPARK lægger kun én kr. på prisen, og runder op til nærmeste påbegyndt kvarter. Vilkårene fremgår af skiltningen på pladsen og fremgår også af app’en. Kan du ikke acceptere PARKPARK’s nye vilkår, kan du naturligvis opsige din konto pr. 30. juni 2020.
PARKPARK overholder naturligvis alle GDPR regler. Nærmere information om GDPR kan du finde i vores Handelsbetingelser på websitet.
Kilde og dokumentation: Priserne i ovenstående skema er indhentet for 
sammenlignelige tjenesteydelser fra de respektive selskabers hjemmesider onsdag d. 13. maj 2020 kl. 11:05.

 

PARKERINGSKONTO PÅ SAMME VIS SOM REJSEKORT

Samtidig med prisreduktionen ændrer vi PARKPARK’s betingelser, sådan som du kender det fra rejsekortet. PARKPARK bliver forudbetalt. Det vil sige, at fremover skal du indsætte et beløb på din ParkPark konto på samme måde som på et taletidskort, på rejsekortet eller lignende forbrugskort.

tag

DET ER HELT GENNEMSIGTIGT, DET ER JO DINE PENGE!

Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil indsætte på din parkeringskonto, og om du vil have automatisk optankning. Automatisk optankning betyder, at hver gang der er under 50 kr. tilbage på din parkeringskonto, trækker vi automatisk et beløb på dit betalingskort og indsætter på din parkeringskonto. Du bestemmer selv beløbet.
Vi vil anbefale dig at benytte automatisk optankning, da du ellers risikerer at en parkering udløber, fordi der ikke er flere penge på din betalingskonto, mens du holder parkeret.

Som standard har vi sat automatisk optankning til 300 kr. Det svarer til det beløb vores kunder i gennemsnit parkerer for på et kvartal. Du kan via. Mit PARKPARK på hjemmesiden: www.PARKPARK.DK eller via PARKPARK-app’en altid ændre dette beløb.

Du behøver ikke have automatisk optankning. Du kan også vælge selv at gå ind på hjemmesiden eller i appen og overføre penge manuelt.

Penge, som står på din parkeringskonto hos PARKPARK, kan du til enhver tid få tilbagebetalt ved at logge ind på Mit PARKPARK eller i app’en og trykke TILBAGEBETAL.

Ændringerne træder i kraft og første trækning på din parkeringskonto er 30. juni 2020. Ønsker du ikke at acceptere PARKPARK’s nye betingelser, kan du naturligvis opsige din konto pr. samme dato.

VELKOMMEN TIL RIMON
28. april 2020

LÆS MERE

Hos ParkPark arbejder vi på at forbedre vores app løbende. Derfor er vi glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Rimon Nassory.

Rimon er startet hos ParkPark som app-udvikler og vil indgå i vores team af softwareudviklere på kontoret i Aalborg. Inden længe vil ParkPark brugere kunne sikre sig Danmarks billigste parkering i en ny forbedret parkerings app! Velkommen til Rimon!

 

PARKPARK VOKSER OG FORSTÆRKES
11. marts 2020

LÆS MERE

PARKPARK A/S har ansat en ny direktør, Michael Buch Sandager, til at styrke PARKPARK’s fortsatte vækst. Michael kommer fra en række stillinger som direktør i teknologiselskaber og har mange års erfaring med at udvikle tjenester til mobiltelefoner.

Bestyrelsesformand, Mads Veiby, glæder sig over at Michael Buch Sandager har trukket i PARKPARK uniformen: ”Vi er helt overbevist om at Michael er manden der bringer PARKPARK videre til det næste niveau. Han har ud over betydelige ledelses- og forretningsmæssige kompetencer, arbejdet tæt med produkt- og forretningsudvikling, og har stor indsigt i og forståelse for det marked som PARKPARK opererer på. Jeg er derfor utroligt glad for at Michael har accepteret rollen som direktør i PARKPARK og ser frem til samarbejdet. ”

Selv siger Michael Buch Sandager: ”PARKPARK er for mig en rigtig spændende virksomhed. Det er en veletableret forretning, med en god kreds af loyale brugere, god vækst og en lang række af partnere. I den kommende tid vil vi bl.a. have fokus på brugeroplevelse, optimere på teknologi og fortsat vækst.”

Jesper Lindgren fortsætter i PARKPARK som Business Development Manager og vil fortsat være den primære kontakt for kommuner og parkeringsoperatører.