Aarhus Stiftstidende udråber også PARKPARK til at være den billigste betalingsapp til parkering

Aarhus Stiftstidende har checket prisen på parkering i Aarhus med de betalingsapps som Aarhus Kommune tillader til parkering. Blandt de 5 apps, Easypark, Parkman, OK, Parkone og PARKPARK, viser PARKPARK sig, ikke overraskende, at være billigst, og den bedst egnede app for dem som parkerer ofte i Aarhus.

Betalingsapps er bekvemme, dels fordi man slipper for at skulle lede efter en betalingsautomat, men først og fremmest fordi med betaling via app, betaler man kun for den tid man rent faktisk parkerer. Man kan nemlig til enhver tid stoppe eller forlænge parkeringen.

Derudover har man i PARKPARK app’en en historik, så man altid kan gå tilbage og se sine parkeringer og hente kvitteringer ud.

Hos PARKPARK, er det en bevidst politik at være billige. ”Nogle app tager op til 15% oveni den reelle pris, som går til Aarhus Kommune, og det synes vi er helt urimeligt dyrt.” udtaler PARKPARKs direktør, Michael Buch Sandager. ”Vi er glade for at Aarhus Stiftstidende, anerkender at PARKPARK er billigst, og jeg kan da tilføje at det er vi ikke kun i Aarhus – det er vi faktisk på 4 ud af 5 parkeringer i hele landet.” slutter direktøren.

© Copyright 2021. All Rights Reserved