e-Regnskab og PARKPARK er integreret
til fordel for erhvervskunderne

HallerupNet og PARKPARK gør det nu endnu lettere for håndværkere og andre brugere af e-Regnskab at holde check på parkeringsudgifterne.

e-Regnskab, produceret af HallerupNet, er et system der rummer alt, hvad en virksomhed har brug for:  Bogholderi, sagsstyring, fakturering, lønsystem og et 100% digitalt bilagskatalog integreret med banker og andre partnere.

Derfor har HallerupNet/e-Regnskab indgået samarbejde med PARKPARK, så parkeringsudgifterne i en virksomhed der benytter e-Regnskabs, automatisk registreres i sagsstyringen og let kan viderefaktureres.

PARKPARK, der er Danmarks billigste betalingsapp til parkering, tilbyder betaling på over 300.000 parkeringspladser i hele Danmark. Derfor har PARKPARK rigtig mange erhvervskunder, og ikke mindst mange håndværks-virksomheder benytter PARKPARK.

Den nye integration mellem e-Regnskab og PARKPARK betyder at en virksomheds parkeringsudgift automatisk bliver registreret på en sag, og indgår på linje med løn og materialeudgifter i en sag. Det gør, at viderefakturering af parkeringsudgifter er lige så naturligt som viderefakturering af materialer. Og netop det, ser mange håndværkere naturligvis en stor fordel ved.

Virksomheder, der er interesseret i samarbejdet mellem e-Regnskab og PARKPARK kan henvende sig til Salgschef Anders Sjøgren fra HallerupNet, på anders@hallerup.net eller direktør Michael Buch Sandager fra PARKPARK på erhverv@parkpark.dk.

© Copyright 2021. All Rights Reserved