PARKPARK ønsker GLÆDELIG JUL

…og varsler en prisændring

2021 har været et fantastisk år for PARKPARK!
I 2021 har vi øget antallet af faste brugere af PARKPARK app’en med næsten 50% og de daglige parkeringer slår rekorder uge efter uge.

TAK FOR DET!

Med PARKPARK sparer man penge, i forhold til de unødigt høje priser hos andre parkeringsapps. Vi er glade for at flere og flere kunder tager det budskab til sig og benytter PARKPARK.

Vi udvider…
Vi udvider hele tiden med nye parkeringsområder. I 2021 har vi tilføjet kommunal parkering i Skagen, Roskilde og Esbjerg. Vi har udvidet med nye parkeringsområder i Borgergade i København, på TEC på Frederiksberg, i Hundested og Køge, på Budolfi Plads i Aalborg og mange flere steder. I 2022 vil vi fortsætte med udvidelserne, så PARKPARK kan benyttes på flest mulige parkeringspladser i Danmark.

Har du pladser hvor du gerne ser at du kan betale med PARKPARK, så skriv til os på: info@parkpark.dk

Nye muligheder
Allerede fra januar lancerer vi nye muligheder, fx lancerer vi i januar PARKPARK med Apple Car Play, så du kan starte din parkering fra din bils display.
Vi har mere i pipelinen, så hold øje med PARKPARK på Facebook og Instagram.

Prisændring
Vi skal også her varsle en prisændring idet vi på utallige opfordringer dropper kvartersafrundingen. Indtil nu har vi taget én kr. pr. parkering samt haft det princip, at vi mange steder afrunder til nærmeste hele kvarter.

Det er en model vi har haft siden vi startede i 2013, men det seneste år har det afstedført en del usikkerhed. Vores mål er at være billigst og mest transparent med vores priser og betingelser, og derfor lytter vi til kritikken, og varsler vi nu, at vi ændrer prissætningen. Vi dropper kvartersafrundingen og prisen pr. parkering. I stedet tager vi 1 kr. pr. påbegyndt time.

  • Påbegyndt time udregnes efter parkeringens varighed.
  • Parkerer du i en gratisperiode skal du fortsat ikke betale noget.
  • Prisændringen træder i kraft fra d. 17. Januar 2022.
  • Prislisten kan du, som altid, finde på vores hjemmeside og i app’en.

Med den nye prissætning, vil PARKPARK fortsat være billigste parkeringsapp på langt de fleste parkeringer, og der vil fortsat være temmelig mange penge at spare med PARKPARK, sammenlignet med de andre parkeringsapps.

Vi glæder os til et 2022 med mange parkeringer, tilbud i PARK+ og nye muligheder med PARKPARK.

Happy parking

PARKPARK

© Copyright 2021. All Rights Reserved