PARKPARK SKIFTER TØJ OG FORBEDRER APP’EN

Vi har igennem et stykke tid arbejdet på at introducere et nyt design til PARKPARK app’en og PARKPARK’s skiltning i gadebilledet. Valget er faldet på et flot rødt/hvidt design, og vi er glade for at kunne præsentere en splinter ny forbedret PARKPARK app i nye farver.

DOWNLOAD APP

 

NYE FUNKTIONER I APP’EN

Når du har installeret version 5.0 vil du opleve disse forbedringer og ændringer:

  • Din position er markeret af en lille blå bil
  • Et væsentligt forbedret kort med hurtigere søgning,
  • Mulighed for at skifte mellem kort- og satelitvisning
  • Mulighed for visning af handikapparkeringspladser.
  • Ny og langt mere brugervenlig menu hvor de primære informationer og funktioner er placeret i top og bund så de er let tilgængelige.
  • Vi introducerer en ’Indbakke’, hvor dine PUSH beskeder og SMS’er gemmes. Det er et ønske fra flere brugere at man kan se reminders og ind/udkørsel af P-pladser med automatisk nummerpladelæsning.

Har du feedback, ønsker eller ideer, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til kundeservice@parkpark.dk

 

HVORFOR NYT DESIGN? OG HVORFOR RØDT/HVIDT?

Der er gennemgående to årsager, dels er det mere iøjnefaldende i gadebilledet end det lyseblå design vi har kørt med hidtil, og det har været et ønske fra mange brugere at de lettere kunne få øje på PARKPARK skiltene ude i gadebilledet. Men derudover er PARKPARK faktisk den eneste 100% danskejede parkeringsapp i Danmark, og det vil vi også gerne signalere på denne måde.

 

PARKPARK BLIVER FORUDBETALT

PARKPARK bliver altså forudbetalt ligesom du kender det fra Rejsekortet eller et taletidskort. Det vil sige, at fremover skal du indsætte et beløb på din Parkeringskonto for at kunne parkere. Til gengæld får du Danmarks billigste parkering. Det er dine penge på din Parkeringskonto indtil du bruger dem eller tilbagebetaler dem uden gebyrer. Du kan altid nemt tanke op og tilbagebetale direkte fra PARKPARK app’en.
Nyheder - PARKPARK SKIFTER TØJ OG FORBEDRER APP’EN

© Copyright 2021. All Rights Reserved