PARKPARK er enkel, ærlig og billig

Nyhed - PARKPARK - Enkel, ærlig og billig

Hos PARKPARK har vi siden vores etablering kæmpet for at skabe Danmarks bedste app, når det gælder parkering. Samtidig er det vigtigt for os at tilbyde en betalingsapp, der ikke bare er billig, men også har gennemskuelige betingelser.

Det gør vi med en ekstremt enkel model, hvor det kun koster forbrugeren én enkelt krone at lade os formidle betalingen, og hvor vi skilter med priser i både app og på website. Stort set alle andre selskaber kræver en procentdel af det beløb, som parkeringen koster, hvilket gør det det komplet umuligt for forbrugeren at vide, hvad det reelt koster at parkere.

Det er vores håb, at det tiltag, Forbrugerombudsmanden netop har taget, markerer begyndelsen på nye, rimelige og gennemskuelige betingelser for forbrugerne…også når, de skal betale for parkeringen.

PARKPARK er enkel og ærlig – og Danmarks billigste parkeringsapp. Hos os slipper forbrugeren for at betale overpris for parkering. Emnet er topaktuelt og du kan blandt andet læse denne artikel, hvor nogle af markedets uoverskuelige priser på parkering er beskrevet:

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-08-26-parkerings-app-politianmeld 

© Copyright 2021. All Rights Reserved