PARKPARK – den bedste parkeringsapp

Om PARKPARKPARKPARK’s vision er at tilbyde en smidig, effektiv og billig måde at betale for parkering over hele landet – både for private og for erhvervskunder.

PARKPARK er billig

Der findes en række betalingsløsninger i Danmark til parkering, men fælles for dem er, at de er dyre og at de ikke gør meget ud af at oplyse om det. De tager alle parkeringsprisen, som er den pris, som kommunen eller parkeringshuset oplyser – og lægger et beløb eller ofte en procentsats oveni…
…faktisk er der eksempler på helt op til 15%!
Andre lægger et fast beløb oveni parkeringen, og nogle gør faktisk begge dele!

PARKPARK’s koncept er gennemsigtigt: vi tager altid kun et mindre beløb pr. påbegyndt time i formidling for at dække vores omkostninger.

Hvordan kan vi gøre det så billigt?

Det er ganske enkelt, da PARKPARK fungerer med forudbetaling. Når du opretter en konto hos PARKPARK indbetaler du et beløb, fx 200 kr. Det er penge, som er dine, men som er reserveret til parkering. Du kan til enhver tid selv gå ind i app’en eller på website og få pengene tilbagebetalt – helt uden gebyr.

Forudbetalingen gør, at PARKPARK slipper for at betale et beløb pr. transaktion til MobiilePay, Nets eller en kreditkortindløser og at vores risiko er minimal. Derudover har PARKPARK en meget lille og stram organisation, der er langt billigere end de store multinationale selskaber, som opererer i Danmark.

Forresten er PARKPARK den eneste rent danskejede parkeringsapp!

Lidt historie

PARKPARK blev grundlagt i 2013 bl.a. af den succesfulde nordjyske erhvervsmand, Mads Peter Veiby, og siden er PARKPARK vokset til at være en af de førende parkeringsapps i Danmark. Hver eneste dag parkerer tusindvis af danskere deres biler og køretøjer og betaler for parkeringen med PARKPARK app’en.

Nu er PARKPARK A/S en del af Cartime Technologies A/S. Cartime leverer GPS-baserede mobilityløsninger.

© Copyright 2021. All Rights Reserved