Danmarks bedste parkeringsapp – nu også i Hillerød Kommune

PARKPARK

PARKPARK har gennem længere tid kunne benyttes til betaling af parkering i Slotsarkaderne i
Hillerød, men fra i dag kan PARKPARK også benyttes på Hillerød Kommunes P-pladser. Og det
er det god grundt til at bide mærke i.
Der kan nemlig være stor forskel på, hvor meget selskaberne lægger oven i kommunens
fastsatte takster, her er PARKPARK blandt den billigste løsning.

 

Hillerød, d. 2. januar 2023

I dag har PARKPARK skudt samarbejdet med Hillerød Kommune i gang, hvilket sikrer besøgende i Hillerøds bymidte nye, lave parkeringstakster. Bruger man PARKPARK-app’en, er der således adgang til en ny og anderledes model for parkering, der er langt billigere end områdets øvrige parkerings-apps. Mange af selskaberne lægger helt op til 15 procent oven i kommunens eller p-husets pris, mens PARKPARK kun opkræver 1,60 i betalingsformidling pr. påbegyndt time.

Den lave takst gælder også p-husene ved Slotsarkaderne, som har automatisk nummerpladeregistrering ved ind- og udkørsel. Ligeledes kan man som håndværker eller erhvervsdrivende med hyppige parkeringer i Hillerød bymidte spare tusindvis af kroner hver måned.

De fleste mennesker går ikke så højt op i, hvilken parkerings-app der er billigst, og når første man er begyndt at bruge én, kører det jo ligesom bare. Men i disse tider med faldende realløn og stigende inflation kan det dog være en dyr fornøjelse. 15 procent oven i kommunens takster bliver til mange penge, og derfor anbefaler vi, at man som minimum undersøger taksterne for de enkelte udbydere. Eller naturligvis blot benytter PARKPARK-app’en, der sikrer billig app-betaling bl.a. i Hillerød

– Michael Buch Sandager, adm. direktør, PARKPARK A/S.

I Hillerød er den første time gratis, men sættes app’en i gang når man parkerer, så sørger PARKPARK altid for at man få den gratis time først, og derefter kun betaler for den tid man har parkeret.

© Copyright 2021. All Rights Reserved