PARKPARK lancerer ny international hjemmeside

 

Med en ny engelsksproget hjemmeside vil vi hos PARKPARK nu markedsfører vores teknologi overfor internationale kunder som SaaS. (Software as a service.)

PARKPARK tilbyder nu også SaaS
Efter de seneste par år, hvor PARKPARK har investeret et større beløb i ny teknologi, landede vi i vinter den første store mangeårige aftale om brugen af vores platform samt betalingsløsning med en større udenlandsk samarbejdspartner; nemlig engelske NCP og Gatwick Airport.

Den store London baserede lufthavn bruger nu PARKPARKs teknologi til salg og administration af korttidsparkering i deres Drop Zones i både Nord- og Sydterminalen. Gatwick er den 8. største lufthavn i Europa, og før Covid-19 krisen passerede dagligt op imod 30.000 biler igennem Drop-Zone.

Med NCP og Gatwick Lufthavn har PARKPARK platformen fået den bedste og mest travle start overhovedet, siger Michael Buch Sandager, adm. direktør for PARKPARK.

Muligheder i udlandet
Aftalen med den engelske kunde er baseret på Software as a Service aftale (SaaS), hvor vores teknologi lejes ind og drives i cloud’en. Og netop SaaS ser vi som en interessant ekspansionsmulighed i udlandet. Såvel Car Park Management platformen, som PARKPARKs betalingsapps, er ideelle værktøjer for ejere af parkeringspladser og P-huse samt for parkeringsoperatører.

Car Park Management
Danmark er vores hjemmemarked, og vi er mest kendt for vores succesfulde betalingsapp til parkering. Men app’en er helt afhængig af backenden – eller med andre ord af PARKPARK platformen.

Danmark er et avanceret parkeringsmarked, hvor hver eneste offentlige eller private ejer af P-pladser og P-huse har forskellige regler for prissætning. Priserne kan variere i løbet af dagen med specielle regler og priser i ugedage, weekends og helligdage. Nogle kunder ønsker afregning for hvert kvarter, halve- eller hele time mens, andre kunder har maksimum pris pr døgn. Alt dette kan PARKPARK håndtere – sammen med differentieret prissæt i henhold til, hvor miljøvenlig, bilen er eller dynamiske priser i forhold til, hvor booket P-pladsen er.

PARKPARK håndterer tillige automatisk nummerpladelæsning, forskellige pre- og postpaid forretingsmodeller, vouchers og smart kommunikation med kunderne.

Disse muligheder er perfekte for os, for de mange krav, det avancerede danske marked stiller til os, gør, at vi kan tilbyde en Car Park Management platform, der er så fleksibel og dynamisk, at den passer til alle kunder – danske såvel som udenlandske, fortsætter Michael Buch Sandager.

Den nye engelsksprogede hjemmeside har netop til formål at markedsføre PARKPARK som en Car Park Management platform til salg som SaaS og målrettet internationale kundeemner.

Se vores internationale hjemmeside her: LINK

© Copyright 2021. All Rights Reserved