NY BETALINGSMODEL FOR NYE PARKPARK KUNDER

PARKPARK tilbyder ny en genial betalingsmodel: En parkeringskonto med månedsbetaling, og mulighed for integration med Dinero.

Sammen med Fintech selskabet, Riverty Danmark, har PARKPARK lanceret en ny betalingsmulighed, Månedsbetaling. Indtil nu har PARKPARK alene tilbud sine kunder en Tank Op løsning, hvor kunderne sætter fx 100 kr. ind på en parkeringskonto, og med automatisk optankning sørger PARKPARK for at der altid er penge på kontoen.

PARKPARK har også stor succes med Erhvervskonti målrettet virksomheder med 10-200 biler.

Men mange kunder, især mindre erhvervsdrivende, har efterspurgt en betalingsmodel uden forudbetaling og uden at det skal være en erhvervsaftale – og den tilbyder PARKPARK nu.

Mao. kan du se det smarte i en parkeringskonto hvor du bare parkerer, og automatisk får en specificeret regning én gang om måneden?
– så skal du vælge Månedsbetaling.

Bruger du samtidig Dinero som ERP system – så kan dine parkeringer automatisk glide ind på dit regnskab i Dinero og konteres korrekt.

Nemmere kan de ikke være – og det er netop et af PARKPARKs mål.

Månedsbetaling

Månedsbetaling er nyt i Danmark for Parkeringsbranchen. Her er der simpelthen tale om en parkeringskonto, hvor parkeringerne samles i én regning d. 1. i hver måned for måneden før. Regningen er naturligvis revisorgodkendt og specificerer de enkelte parkeringer og momsen. Betaling kan ske via Girokort eller via et betalingskort, så det er nemt.

Kom nemt igang

Det er supernemt at komme i gang – hent appen PARKPARK i Apps Store eller i Google Play, indtast telefonnummer og start en parkering. Så bliver du bedt om at indtaste email adresse og bilens reg.nr. Endelig skal du vælge Månedsbetaling og følge vejledningen på skærmen. Nu kan du parkere, og til d. 1. i måneden, modtager du regningen på email.

Månedsbetaling har samme lave priser som Tank Op – men koster et månedligt fakturagebyr.

Riverty Danmark 

Riverty Danmark, en del af Bertelsman koncernen, der et fintech selskab som tilbyder nye perspektiver på finansielle løsninger.

Månedsbetaling

© Copyright 2021. All Rights Reserved