Danmarks billigste parkerings-app klar til Roskilde

Når Roskilde Kommune d. 1. april introducerer betalingsparkering ud over de første to timer, er det op til den enkelte bilist at vælge, hvilken p-udbyder man ønsker at benytte. Og det kan godt betale sig at være lidt ekstra opmærksom. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor meget selskaberne lægger oven i kommunens fastsatte takster. Heldigvis kan PARKPARK i dag offentliggøre et nyt samarbejde med Roskilde Kommune, der sikrer roskildegenserne landets billigste app-betaling.

Roskilde, d. xx. februar 2021 – D. 1. april skyder PARKPARK samarbejdet med Roskilde Kommune i gang, hvilket sikrer besøgende i Roskilde bymidte og ved Musicon nye, lave parkeringstakster. Bruger man PARKPARK-app’en, er der således adgang til en ny og anderledes model for parkering, der er langt billigere end områdets øvrige parkerings-apps. Mange af selskaberne lægger helt op til 15 procent eller et fast beløb oven i kommunens eller p-husets pris, mens PARKPARK kun opkræver én krone i betalingsformidling pr. parkering.

Den lave takst gælder også p-kælderen under Musicon, der fra d. 1. april også tilbyder automatisk nummerpladeregistrering ved ind- og udkørsel. Ligeledes kan man som håndværker eller erhvervsdrivende med hyppige parkeringer i Roskilde bymidte spare tusindvis af kroner hver måned.

  • De fleste mennesker går ikke særlig højt op i, hvilken parkerings-app der er billigst, og når første man er begyndt at bruge én, kører det jo ligesom bare. Det kan dog være en dyr fornøjelse. 15 procent oven i kommunens takster bliver til mange penge, hvis man ofte parkerer i Roskilde bymidte, og derfor anbefaler vi, at man som minimum undersøger taksterne for de enkelte udbydere. Eller naturligvis blot benytter PARKPARK-app’en, der sikrer den billigst mulige app-betaling i Roskilde bymidte og under Musicon, siger Michael Buch Sandager, adm. direktør, PARKPARK A/S.

De nye regler for parkering i Roskilde bymidte gælder på hverdage fra 8-18 og på lørdage fra 8-14. Taksterne følger nedenstående model, hvortil skal lægges den procentsats eller det faste beløb, der opkræves af kommunens fem godkendte parkerings-apps, herunder PARKPARK:

De første to timer: 0 kr.
Time 3: 15 kr.
Time 4: 15 kr.
Time 5: 22 kr.
Time 6 22 kr.
Time 7: 35 kr.
Herefter 35 kr. pr. time

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Michael Buch Sandager, adm. direktør, PARKPARK A/S, 23 42 05 58

Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR ApS, 20 76 30 20

Om PARKPARK

PARKPARK A/S blev grundlagt i 2013, og siden er PARKPARK vokset til at være en af de førende parkerings-apps i Denmark. PARKPARK er den eneste rent danskejede større parkeringsapp, og hver dag parkerer tusindvis af danskere deres bil og betaler for parkeringen med PARKPARK-app’en. Løsningen er den billigste i landet, da man som kunde forudbetaler og indsætter et beløb på ens PARKPARK-konto. Pengene tilhører kunden selv og kan til enhver tid overføres til en anden konto. Forudbetalingen gør, at PARKPARK ikke skal betale et lille beløb pr. parkering til Nets eller en kreditkortindløser, hver gang man foretager en parkering. Samtidig runder PARKPARK kun parkeringen op til nærmeste kvarter og tager kun én krone i formidling af parkeringsbetalingen. Hos markedets øvrige betalingsløsninger til parkering betaler kunderne helt op til 15 procent oven i den pris, parkeringen koster. Læs mere på www.parkpark.dk

© Copyright 2021. All Rights Reserved