PARKPARK og Ordrestyring sikrer parkeringsgevinst til håndværkere

Tusindvis af håndværkere går hver måned glip af tusindvis af kroner, når de parkerer rundt om i landet og glemmer at sætte de dyre parkeringskroner på fakturaen til kunden. Derfor er PARKPARK fra i dag en integreret del af Ordrestyrings løsning, der hver dag anvendes af 22.000 håndværkere til sagsstyring, materialebestilling og fakturering. Det betyder penge på bundlinjen for håndværkerne fra dag ét.

Aalborg, d. 1. marts 2021 – Når landets elektrikere, VVS’ere, tømrere, murere, malere, låsesmede, kloakmestre, anlægsgartnere og entreprenørvirksomheder parkerer i forbindelse med en opgave, parkerer de ofte, uden at tænke nærmere over hverken pris eller valg af parkeringsapp. Nogle af de mest brugte P-apps lægger helt op til 15 procent oven i kommunens eller parkeringshusets pris, og dermed bliver det til en stor udgiftspost i budgettet hver måned.

PARKPARK prissætter helt anderledes, og der er derfor helt op til 15 procent af spare ved at bruge PARKPARK-app’en. Det har fået en hastigt voksende skare af erhvervsvirksomheder til at vælge en fast aftale med PARKPARK. Som eksempel kan en håndværker med fire biler, der parkerer i midten af København fire dage om ugen, spare 4.000 kroner pr. måned ved at bruge PARKPARK-app’en. Dertil kommer, at kvitteringen for parkering mange gange ender i bunden af varebilen helt uden at havne på fakturaen til kunden. Dermed er der dobbelt gevinst for håndværkeren ved at vælge PARKPARK.

Ordrestyring anvendes i forvejen til at styre alt fra materialeindkøb og timer til fakturering af kunden. Hidtil har udgifter til parkering dog ikke været en del af løsningen, men med integrationen af PARKPARK i Ordrestyring kan håndværkerne fra i dag kontere parkering direkte på hver opgave.

  • Vi har digitaliseret stort set alle andre dele af det af drive håndværksvirksomhed, og det er enormt intuitivt for håndværkeren at lave tilbud, sikre, at alle materialer kommer med på fakturaen og ikke mindst fakturere, så snart opgaven er løst. Vi har dog manglet en integreret parkeringsløsning, og det har hver måned kostet vores 22.000 kunder penge, fordi de parkerer for dyrt eller glemmer at fakturere for parkeringen. Derfor er vi super glade for, at vi nu har gjort PARKPARK til en integreret del af Ordrestyrings løsning, så også den udgift kommer med på kundens faktura. Det giver en bedre dækningsgrad på opgaverne fra dag ét, siger Mikkel Leffers Svendstrup, partnerchef i Ordrestyring.

PARKPARK er udviklet netop med henblik på at sikre brugeren landets billigste parkering. For private tager PARKPARK kun én krone i betalingsformidling pr. parkering, og for en erhvervskunde med fx fire biler, koster en fast aftale med PARKPARK blot 199 kr. pr. måned. For en virksomhed med helt op til 50 biler koster det 999 kr. pr. måned. Hvis den samme virksomhed parkerer vilkårligt og uden at tænke over valg af parkeringsudbyder, koster parkeringen typisk helt op til 40-50.000 kr. pr. måned.

  • Det er populært sagt en ”no-brainer”, fordi både private og erhvervsvirksomheder sparer penge på parkering fra det øjeblik, de begynder at bruge PARKPARK. Selvom håndværkerne har haft masser at lave under Coronaen, går de alligevel glip af mange penge, fordi de parkerer for dyrt, og kunden i sidste ende ikke betaler for den udgift. Det er vores samarbejde med Ordrestyring en meget konkret løsning på, og vi kan allerede se, at flere og flere erhvervsvirksomheder vælger at indgå en fast aftale med os, siger Michael Buch Sandager, adm. direktør for PARKPARK.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Mikkel Leffers Svendstrup, partnerchef i Ordrestyring, 27 82 36 56

Michael Buch Sandager, adm. direktør, PARKPARK A/S, 23 42 05 58

Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR ApS, 20 76 30 20

Nyheder - PARKPARK og Ordrestyring sikrer parkeringsgevinst til håndværkere

Om Ordrestyring

Med flere end 20.000 håndværkere koblet på er Ordrestyring Danmarks førende time-sagstyrings-platform. Med Ordrestyring opnår elektrikere, tømrere, murere, malere, VVS’ere og kloakmestre store tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster på grund af automatiserede arbejdsgange – bl.a. overføres timer og materialer fra svende automatisk til fakturaer, og det er nemt at integrere til andre systemer, f.eks. flådestyring, grossister, kalkulation m.fl. Ordrestyring ApS har hovedkontor i København, beskæftiger 35 ansatte og er en del af Hantverksdata, der er den svenske pendant til Ordrestyring. Læs mere på www.ordrestyring.dk

 

Om PARKPARK

PARKPARK A/S blev grundlagt i 2013, og siden er PARKPARK vokset til at være en af de førende parkerings-apps i Denmark. PARKPARK er den eneste rent danskejede større parkeringsapp, og hver dag parkerer tusindvis af danskere deres bil og betaler for parkeringen med PARKPARK-app’en. Løsningen er den billigste i landet, da man som kunde forudbetaler og indsætter et beløb på ens PARKPARK-konto. Pengene tilhører kunden selv og kan til enhver tid overføres til en anden konto. Forudbetalingen gør, at PARKPARK ikke skal betale et lille beløb pr. parkering til Nets eller en kreditkortindløser, hver gang man foretager en parkering. Samtidig runder PARKPARK kun parkeringen op til nærmeste kvarter og tager kun én krone i formidling af parkeringsbetalingen. Hos markedets øvrige betalingsløsninger til parkering betaler kunderne helt op til 15 procent oven i den pris, parkeringen koster. Læs mere på www.parkpark.dk

© Copyright 2021. All Rights Reserved