Nu kan PARKPARK også bruges til parkeringsbetaling hos By & Havn

En længe ventet nyhed fra PARKPARK: Fra 1. juli 2023 kan PARKPARK også benyttes som parkeringsbetaling på By & Havns P-pladser i Nordhavn, på Marmormolen, i Søndre Frihavn og på Langelinie, på Toldboden, ved Slusen i Sydhavnen og i Ørestaden.

”By & Havns parkeringspladser har været efterspurgt, og vi er derfor kolossalt glade for, at vi endelige har lavet en aftale med By & Havn om parkeringsbetaling”, siger PARKPARKs direktør Michael Buch Sandager.

By & Havn administrerer næsten 8000 parkeringspladser i hovedstaden fordelt på P-huse, på P-pladser samt gader og veje. Områderne som PARKPARK nu kan bruges på er:

  • Nordhavnen og Kalkbrænderihavnen
  • Marmormolen, Langelinie og Søndre Frihavn
  • Nordre Toldbod
  • Ved Slusen
  • Ørestaden

Mange af pladserne har ANPR – dvs. automatisk kameralæsning – og det er en kæmpe fordel for bilisterne, for her skal man bare registrere sin app i bilen, og så køre ind. Så sørger PARKPARK for at checke bilen ind og ud, og fakturere det rigtige beløb for parkeringen – helt automatisk. PARKPARK sender en push besked, så snart parkeringen starter og en igen, når parkeringen stoppes, så man kan altid følge med på mobilen.

PARKPARK er en brugervenlig og fordelagtig app, og er faktisk billigere end fx Easypark og Parkman på 4 ud af 5 parkeringer – og det vil vi også være hos By & Havn.

By & Havn nyhed

© Copyright 2021. All Rights Reserved