Nu rykker Danmarks billigste parkeringsapp ind i Lyngby Storcenter

Du kender det – du tror, du har parkeret for 12 kr. og så koster det alligevel 16 kr. Eller du parkerede, hvor der stod, at det kostede 15 kr. i timen, holdt der i 2½ time, og så blev regningen alligevel 57 kr. Hvordan kan det være?

Det er fordi, at flere af de parkeringsapps, der er på markedet, og som mange bruger hver dag, lægger et gebyr oveni den pris, der skiltes med. Én app blev faktisk politianmeldt af Forbrugerombudsmanden af den grund for et par uger siden.

PARKPARK har valgt at gå imod strømmen og tilbyder en parkeringsapp med gennemskuelige betingelser og en formidlingspris på 1 kr. pr. parkering – hvor man betaler helt op til 15% i gebyr hos apps som EasyPark og OK.

 

Automatisk nummerpladelæsning og PARKPARK i Lyngby Storcenter

I forbindelse med, at der implementeres et nyt system med automatisk nummerpladelæsning i den store parkeringskælder under Lyngby Storcenter, introduceres PARKPARK samtidig som ny parkeringsapp i centret.

Det smarte og virkelig behagelige er, at fremover kan du bare køre ned i P-kælderen og ud igen. Din nummerplade læses automatisk, prisen regnes ud og du betaler automatisk via app’en. Du får en besked, når du kører ind og igen, når du kører ud. Så du skal faktisk ikke foretage dig noget – nemt og smart!

Og du kan til enhver tid åbne app’en og se dine parkeringer, hvor meget tid og beløbet, du har brugt – og endda få tilsendt en kvittering som PDF.

Den første time er gratis i Lyngby Storcenter og det tager PARKPARK højde for, så du kommer aldrig til at betale mere end, du skal.


Hvordan kommer du i gang
?

Hent app’en PARKPARK i Google Play eller i App Store. Opret gratis en konto, læg dit betalingskort ind og indbetal fx 100 kr. på parkeringskontoen. Når du så kører ind i Lyngby Storcenter, vil parkeringsprisen automatisk bliver trukket fra din parkeringskonto. Prisen i Lyngby Storcenter er 6 kr. pr. halve time, dog er den første time gratis og i tillæg hertil betaler du 1 kr. i formidling til PARKPARK og 1,75 i for automatisk nummerpladelæsning.

PARKPARK virker i hele Danmark

Det gode ved PARKPARK er, at du kan bruge app’en til at betale parkering med i det meste af Danmark. I alle i de kommuner, som har betalingsparkering, i andre butikscentre som Frb.C, Fisketorvet eller Slotsarkaderne og i private parkeringshuse som Landgreven eller Borgergade.

Hent PARKPARK her

© Copyright 2021. All Rights Reserved