NYT TILBUD TIL PARKPARKs ERHVERVSKUNDER

Hos PARKPARK tilbyder vi i forvejen Danmarks billigste erhvervsparkering – og nu har vi et nyt tilbud til vores erhvervskunder: Sammen med en PARKPARK-konto har virksomhederne og deres medarbejdere nu adgang til rabat på over 500 spisesteder i Danmark.

Betalingsapp’en PARKPARK er den billigste og letteste vej til parkering for erhvervsvirksomheder. PARKPARK kan benyttes i hele landet og med en erhvervskonto hos PARKPARK får firmakunderne fx adgang til et administrationsmodul, digital fakturering og de billigste parkeringspriser i hele landet.

PARKPARK og MENUPAY

Men ikke nok med det, for som firmakunde hos PARKPARK har virksomhederne endvidere mulighed for at oprette en gratis konto til MENUPAY og får dermed adgang til op til 25% rabat på over 500 spisesteder i Danmark. Rabatten kan gives til virksomheden, fx til forretningsfrokoster, men kan også benyttes som en personalegode, hvor alle medarbejdere får adgang til de fine rabatter.

Fra Michelin-restauranter til takeaway

Du kan benytte MENUPAY på gourmetrestauranter som fx Formel B, Geranium og Kokkeriet samt populære restaurantkæder som MASH, Brdr. Price, Cocks’n Cows eller Gorms. Du kan også få rabat på uformelle spisesteder som Cafe Vivaldi, Wokshop, Letz Sushi og Meyers – og på takeaway steder som Homemate.

I PARKPARK app’en kan du tydeligt se MENUPAY restauranterne og du kan ved et klik også se, hvilke rabatter, der tilbydes nu.

Er du også interesseret i rabat på spisesteder med MENUPAY og PARKPARK, er du altid velkommen til at kontakte os via erhverv@parkpark.dk.

© Copyright 2021. All Rights Reserved