FDM udnævner PARKPARK til ‘fordelspartner’

Medlemmerne hos Forenede Danske Motorejere, FDM, kan nu opnå rabat på parkering foretaget med PARKPARK parkeringsapp’en.

FDM har 269.000 husstande som medlemmer. De har alle mulighed for at få fordele og rabatter gennem FDMs Fordelsklub. Fordele og rabatter ydes på en lang række steder hvor en almindelig familie handler til dagligt, bl.a. på spisesteder og overnatning, tøj og velvære, oplevelser og underholdning, og naturligvis også på bilrelaterede steder som ladestrøm og brændstof, syn og værksteder og meget mere.

Nu har FDM også udnævnt PARKPARK som fordelspartner, og dermed sikret medlemmerne rabat på parkering.

PARKPARK er en betalingsapp, der ud over at være den billigste at benytte på 4 ud af 5 parkeringer, nu også giver ekstra rabat til FDM-medlemmerne. Med PARKPARK kan man betale parkering i hele Danmark, på 350.000 offentlige og private parkeringspladser.

Som FDM-medlem skal man klikke på FDM under PARK+ i PARKPARK app’en.
Ved at logge ind med sin almindelige FDM login/adgangskode, forbindes PARKPARK kontoen med FDM-medlemskabet, og herefter opnås rabatten.

Rabatten fremgår efter hver parkering på parkeringskvitteringen i app’en og på parkeringskontoen, og kan tillige ses i MitFDM app’en.

Hent PARKPARK appen til iPhone eller Android her: Download App

© Copyright 2021. All Rights Reserved