PARKPARK og Dinero gør håndtering af parkeringsbilag nemmere

Slip for bøvlet med at huske parkeringsbilag og med at få dem lagt ind i dit Dinero økonomisystem – lad PARKPARK gøre det for dig automatisk.

PARKPARK har længe være integreret med systemer som Ordrestyring og e-Regnskab, hvor en bilag på en parkering automatisk sendes fra PARKPARK ind i Ordrestyring og e-Regnskab til videre behandling.

PARKPARK er nu også integreret med Dinero, så du kan let forbinde din PARKPARK konto med din Dinero konto og dermed sender PARKPARK automatisk parkeringsbilag ind på din udgiftskonto i dit Dinero regnskab. Dermed er bogføring af parkeringsudgifter bare nemt.

PARKPARKs mission er at bruge den nye teknologi til at gøre parkering smart, intuitivt og billigt,” siger Michael Buch Sandager, PARKPARKs direktør. ”Vi arbejder med data og med AI for at gøre parkering så enkelt og så automatiseret som muligt, og denne nye integration er en kæmpe fordel for de erhvervskunder, der benytter Dinero.

Som Dinero-kunde går du ind i PARKPARKs administrationsmodul via www.parkpark.dk og tilknytter din PARKPARK konto til din Dinero-konto. Det tager kun 2 minutter, og derpå vil det køre af sig selv. Dine parkeringsbilag lægger sig automatisk som parkeringsudgift i dit regnskab – og du slipper for løse parkeringsbilag og du glemmer aldrig mere at få bogført en parkering.

Dinero

Dinero er et dansk økonomisystem, som serieiværksætteren, Martin Thorborg, har været med til at starte og stadig er direktør for. Kun et par år efter starten havde Dinero allerede 25000 kunder, og i 2016 blev det en del af den norske IT-koncern, Visma. I dag er Dinero det førende økonomisystem til mindre virksomheder.

Dinero og PARKPARK

© Copyright 2021. All Rights Reserved