PARKPARK VOKSER OG FORSTÆRKES

PARKPARK A/S har ansat en ny direktør, Michael Buch Sandager, til at styrke PARKPARK’s fortsatte vækst. Michael kommer fra en række stillinger som direktør i teknologiselskaber og har mange års erfaring med at udvikle tjenester til mobiltelefoner.

Bestyrelsesformand, Mads Veiby, glæder sig over at Michael Buch Sandager har trukket i PARKPARK uniformen: ”Vi er helt overbevist om at Michael er manden der bringer PARKPARK videre til det næste niveau. Han har ud over betydelige ledelses- og forretningsmæssige kompetencer, arbejdet tæt med produkt- og forretningsudvikling, og har stor indsigt i og forståelse for det marked som PARKPARK opererer på. Jeg er derfor utroligt glad for at Michael har accepteret rollen som direktør i PARKPARK og ser frem til samarbejdet. ”

Selv siger Michael Buch Sandager: ”PARKPARK er for mig en rigtig spændende virksomhed. Det er en veletableret forretning, med en god kreds af loyale brugere, god vækst og en lang række af partnere. I den kommende tid vil vi bl.a. have fokus på brugeroplevelse, optimere på teknologi og fortsat vækst.”

Jesper Lindgren fortsætter i PARKPARK som Business Development Manager og vil fortsat være den primære kontakt for kommuner og parkeringsoperatører.

Om PARKPARK - medarbejdere i PARKPARK - Michael S

© Copyright 2021. All Rights Reserved