Brug dine penge på noget sjovere

Med PARKPARK får du Danmarks billigste parkering. PARKPARK tager kun én kr. i parkeringsformidling. Sammenlignet med andre parkeringsapps sparer du op til 15% når, du parkerer. I tillæg er der afrunding til nærmeste hele kvarter på enkelte plarkeringspladser. Så kan du bruge dine penge på noget sjovere end parkering..

Forudbetal din parkering

PARKPARK fungerer som rejsekortet, taletidskort eller lignende betalingsløsninger med forudbetaling. Det er én af årsagerne til, at vi kan tilbyde langt billigere parkering end vores konkurrenter.

Hent app’en og opret dig gratis
Indtast dit køretøjs, eller flere køretøjers, registreringsnummer og indtast dit foretrukne betalingskort. Så er du klar til at få Danmarks billigste parkering.

Så nemt er det

Tank op

1. Tank op

.

PARKPARK fungerer med optankning, fx ligesom Rejsekortet - sådan kan vi give dig Danmarks billigste parkering. Du kan altid gratis få tilbagebetalt det beløb, du har stående på din Parkeringskonto.

Find p-plads

2. Find parkering

.

Vælg mellem 300.000 parkeringspladser i hele Danmark, hvor du får den billigste parkering med PARKPARK.

Start parkering

3. Start parkering

.

App'en vil foreslå dig en position - tjek, at den er korrekt og start din parkering hurtigt og nemt ved at klikke på den grønne knap.

Afslut parkering

4. Afslut parkering

.

Afslut din parkering hurtigt og nemt med et enkelt klik. Når parkeringen er afsluttet, modtager du en kvittering for din parkering i app'en.

Kør videre

5. Kør videre

.

…og glæd dig over, at du har sparet tid og penge med Danmarks billigste parkering…
…og at du kan bruge dine penge på noget sjovere!

Tilbage
Frem

Fordele ved PARKPARK

Slide

Med PARKPARK sparer du op til 15% ift. andre parkeringsapp

Du får 300.000 P-pladser rundt i hele landet

Start, stop og forlæng nemt din parkering i app’en

Kom i gang nu Login på MIT PARKPARK

Når din bil er parkeret, kan få påmindelser omkring din parkering – og du kan nemt og hurtigt forlænge din parkering. Du kan indstille app’en til at sende dig alle de påmindelser, der passer efter dit behov. Spar tid og undgå bøder – det er smart.

Få påmindelser om din parkering

Få tilsendt kvittering eller månedsoversigt som PDF

Som kunde hos PARKPARK kan du få tilsendt en kvittering eller en månedsoversigt over dine parkeringer som PDF. Du bestiller din PDF fra app’en og får den tilsendt direkte på din mail - det er let og enkelt.

PARK+

PARK+ er til dig, der vil have flere muligheder som kunde hos PARKPARK og ønsker at have alt samlet på ét sted.

Læs mere her

© Copyright 2021. All Rights Reserved