Nu hjælper PARKPARK dig også til en billig bilforsikring – og flere penge til parkering!

Vi kender det alle sammen; bilforsikringen er en betydelig udgift hver måned, og det ville være rart, hvis man kunne slippe billigere. Det gør PARKPARK nu noget ved idet, vi har indgået et samarbejde med NEM Forsikring, som er en del af Gjensidige, om at tilbyde billig bilforsikring til vores kunder. Ved bestilling indsætter PARKPARK 200 kr. på din PARKPARK-konto.

Allerede fra næste gang, du logger ind i PARKPARK-app’en eller på Mit PARKPARK, vil du se en personlig pris på den bilforsikring, som PARKPARK og NEM Forsikring kan tilbyde. Prisen er baseret på, at vi kender bilens registreringsnummer og dermed bilens data. Registreringsnummeret oplyser du selv, hvilket vi slår op i Registreringsregistret.

Det, vi ikke kender, er dit personlige kørselsbehov, anciennitet som bilist osv., men ud fra ovenstående, kan vi give dig en initial pris på en billig bilforsikring og når du er mere interesseret, kan du taste yderligere få informationer ind og så giver vi dig et helt eksakt personligt tilbud. De videre skridt og selve bestillingen foretager du hos Nem Forsikring, hvortil du linkes automatisk.

Når bestillingen er gået igennem, kvitterer vi med at indsætte 200 kr. på din PARKPARK-konto. Så du får ikke bare en billig bilforsikring med PARKPARK – du får også penge til parkering!

”For os er det vigtigt, at kunderne oplever, at de sparer penge med PARKPARK. Det gør kunderne, når de parkerer. PARKPARK er helt ubestridt Danmarks billigste parkeringsapp, men vi vil gerne gå skridtet videre og hjælpe kunderne andre steder, hvor de kan spare på udgifterne til bilen,” siger PARKPARKs direktør Michael Buch Sandager, ”og vi kvitterer med penge til parkering!”

Tilbuddet om en billig bilforsikring er en del af PARK+, som er en ekstra service hos PARKPARK, hvor du får lidt flere muligheder. Bilforsikring er således den fjerde service, der tilbydes ud over betaling af parkering. Tidligere har vi blandt andet lanceret EatMyBill, hvor vi tilbyder dig hjælp i forbindelse med P-bøder og MENUPAY med rabat på restauranter og take away

Vi har fokus på at have en stram persondatapolitik samt i at overholde alle GDPR-regler. De ekstra data, som kunden indtaster, gemmes ikke hos PARKPARK, og de er således ikke omfattet af GDPR reglerne. Vi giver heller data videre til NEM Forsikring uden kundens accept.

Læs mere om billig bilforsikring med NEM Forsikring her: LINK

© Copyright 2021. All Rights Reserved