Med SMARTpark har PARKPARK introduceret to nye funktioner direkte i din PARKPARK-app

Prøv SMARTpark gratis de første 30 dage.

Nu kan du tilvælge to nye funktioner direkte i din PARKPARK-app, der kan fjerne daglige frustrationer som bilist i de store byer.

Auto Stop *) sørger for, at pengene passer. Funktionen hjælper dig ved at bruge bilens Bluetooth-forbindelse. Via den får du en påmindelse om stoppe en parkering, når du kører videre fra P-pladsen. På den måde undgår du en afgift, og du betaler aldrig for mere end den tid, du er parkeret.

Find Parkering viser dig de veje ved din destination, hvor chancen er størst for at finde ledige P-pladser. Du indtaster adressen og får med grøn, gul og rød markering lynhurtigt overblik over parkeringssituationen i området. I stedet for at køre rundt på må og få kan du køre direkte hen til en ‘grøn zone’, så du ikke spilder tiden.

 

SMARTpark er en ekstra service. Prisen er tjent hjem, hvis du bare en enkelt gang følger en påmindelse om at stoppe appen i stedet for at lade den fortsætte.

 

*) Auto-stop fungerer på Android i alle nyere biler med Bluetooth forbindelse. Prøv SMARTpark gratis i 30 dage, så du er sikker på det fungerer i din bil.

SmartPark: Find Parkeing
SmartPark

SMARTpark er den nyeste PARK+ tjeneste fra PARKPARK.
Prøv SmartPark gratis de første 30 dage.

Auto Stop Parkering

Med Auto Stop får du automatisk besked når du skal huske at stoppe din parkering når du kører fra P-pladsen (kun Android).

Find Parkering

Find Parkering er funktionen som guider dig til ledig parkering med realtids-data i København, på Frederiksberg og i Århus.

EatMyBill - Vi kan tilbyde dig at splitte betalingen op i mindre rater, så de passer til dit budget ikon

Spar penge og minimer miljøbelastningen allerede fra din næste parkering, med SmartPark.

Tilmeld dig ved at klikke på SMARTpark under PARK+ nederst i app’en.

SMARTpark er en PARK+ abonnementstjeneste som er et tillæg til din parkeringsaftale. Det er gratis de første 30 dage.

© Copyright 2021. All Rights Reserved