Prøv ParkFri, og spar penge

Så kan du parkere så meget du har lyst til, og kun betale den reelle parkeringspris *).

Inkluderet i ParkFri er nemlig gratis formidling, gratis forlængelse og gratis SMS-påmindelser. Prisen for ParkFri efter endt prøvetid er kun 49 kr./mdr. ParkFri kan oprettes for alle PARKPARK kunder, og kræver et gyldigt betalingsmiddel tilknyttet kontoen.

I tillæg lægger vi et MenuPay abonnement oveni, så du får op til 30% rabat på over 500 restauranter ogspisesteder i hele Danmark. Det gælder alt fra Michelin restauranter som Geranium, MASH eller Cocks&Cows til Cafe Vivaldi, Gorms og sågar take-away fra HomeMate og emmerys. Menupay abonnementet er normalt en del af PARK+ mulighederne. Læs mere om Menupay

MENUPAY - Du kan spise med rabat på fx disse restauranter - MASH logo
MENUPAY - Du kan spise med rabat på fx disse restauranter - gorms logo
MENUPAY - Du kan spise med rabat på fx disse restauranter - Emmerys logo
MENUPAY - Du kan spise med rabat på fx disse restauranter - Cocks & cows logo
MENUPAY - Du kan spise med rabat på fx disse restauranter - Brødrene Price logo

PARKPARK giver de første 14 dage gratis. Så kan du prøve det og opsige det helt gratis. Herefter følger ParkFri PARKPARKsalmindelige betingelser, der fremgår af Handelsbetingelserne.

Tilmeld dig til ParkFri


    *) Som du sikkert ved, består den pris du betaler for parkering af flere dele: en reel pris for parkering (som PARKPARK sender videre til pladsejer, fx en kommune) samt en del til PARKPARK, som der vores pris for betalingsformidlingen. Se de aktuelle priser i Prislisten Der får du gratis med ParkFri. Det samme gør du medparkeringsforlængelser og SMS-påmindelser.