PARKPARK understøtter nu Android Auto

I foråret lancerede vi support for Apple Car Play i PARKPARK app’en og fra version 6.4 er der også fuld support for Android Auto. Det betyder, at hvis du har en bil der har teknologien til Android Auto, så kan du forbinde din telefon til bilen, og få en forenklet version PARKPARK app’en op på bilens display.

Dermed kan du starte og stoppe din parkering direkte i bilens display, uden at skulle tage telefonen frem.

Med Android Auto vil app’en foreslå parkering på din position, forudsat naturligvis at du er på en plads hvor PARKPARK dækker. App’en vil også foreslå de nærmeste alternative pladser hvor PARKPARK dækker.

I Android Auto kan du starte, stoppe, forlænge eller forkorte en parkering. Du kan også sætte varighed på din parkering. Uanset om parkeringen er startet i Android Auto, vil du altid kunne se den i din app – og dermed kan du let følge med i parkeringen. Du kan også forlænge eller forkorte parkeringen i appen.

NB. Vær, som altid, opmærksom på at din parkering startes i det korrekte parkeringsområde og at PARKPARK dækker her. Det er, igen som altid, dit egent ansvar at starte parkeringen i det rigtige parkeringsområde.

Apple Car Play for PARKPARK

© Copyright 2021. All Rights Reserved