Parkering Tårnby og Kastrup

I Tårnby Kommune er der to zoner med betalingsparkering: I Kastrup nord for Lufthavnen og i området omkring Tårnby Torv/Tårnby Station. I Kastrup er der to zoner: Kastrup Nord og Kastrup Syd. Endelig er der specielle priser på Kastruplundgade.
Der er andre restriktioner omkring parkeringens længde i andre områder.

I Københavns Lufthavn kan du parkere og betale med PARKPARK på 4 pladser, bl.a. på pladserne umiddelbart foran Clarion Hotel og foran administrationsbygningen.

Der er ganske få billetautomater, hvor du kun kan betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat.

Parkering Københavns Lufthavn i Kastrup

Gratis tid og helligdage

I Tårnby Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage ved at klikke på Priser, Tider og Vilkår i appen.

Pas på…

Der er en del steder i Tårnby, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør.

Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

Se priser i appen

Se priser i PARKPARK appen, ved at klikke på en plads og så starte parkering. Derpå kan du klikke på Priser, Tider og Betingelser uden at starte parkeringen.

Den mest fordelagtige parkering

Når du betaler med en parkeringsapp, så vær opmærksom på de store prisforskelle. Nogle apps tager 15% (dog mindst 4 kr.) oveni prisen. En anden app tager 10% plus 5 kr. på alle parkeringer, mens PARKPARK kun tager et lille beløb pr. påbegyndt time. PARKPARK er ikke bange for at skilte med priserne. De kan altid ses i vores prisliste.
Derfor er PARKPARK billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

© Copyright 2021. All Rights Reserved