Parkering i Odense

Alt du behøver at vide om parkering i Odense

Parkeringspriser

I Odense Kommune kan du både parkere på gratis og betalingspladser . Du kan betale din parkering i parkeringsautomaten eller via.PARKPARK som er hurtigere og billigere. Med PARKPARK sparer du besværet og ventetiden ved parkeringsautomaten, og får altid den billigste parkering uden gebyr. 

PRIS PR./T
 HVERDAGKl. 09-1812,00
 LØRDAGKl. 09-1412,00
 SØNDAGkl. 00-24Gratis

Baggrund om parkering i Odense

Odense kommune er Danmarks tredjestørste by, med et indbyggertal på over 176.000, og er dermed kun overgået af København og Århus. Byens er med dens centrale placering på Fyn, mange spændende arbejdspladser og mange fantastiske uddannelser, kulturelle begivenheder, seværdigheder og spisesteder en af Danmarks absolut mest attraktive byer – det kan også mærkes når man skal finde parkering i Odense, for der kan ofte være pres på, når der skal findes en parkeringsplads til parkering.

Byens muligheder og mange parkeringspladser

Odense er udover at være et kulturelt fyrtårn på Fyn, ligeledes en særdeles spændende studieby og har da også mere end 180 forskellige videregående uddannelser på blandt Syddanmarks universitet, University College Lillebælt og Erhvervsakademiet lillebælt. Dertil rummer byen rigtig mange arbejdspladser, som ligeledes er med til at gøre Odense til en god erhvervsmæssig magnet for hele Fyn.

Odense har ligeledes mange skønne og oplevelsesrige attraktioner såsom Danmarks Jernbanemuseum, Den Fynske Landsby, Odense Zoo, Domkirke, Brandts, bunkermuseum og ikke mindst H.C. Andersens Hus barndomshjem.

Odense har ligeledes mange fantastiske spisesteder så som Goma, Sortebro Kro, Under lindetræet, Pasfall, Oluf Bagers Gaard, Restaurant Vår og mange mange flere.

Byens mange muligheder, fra et rigt kulturliv, byens uddannelser, gode erhvervsliv og mange fantastiske spisesteder og shoppingmuligheder sætter dagligt sine udfordringer når der skal findes parkeringspladser til at parkere i Odense.