REFERENCE GLADSAXE BYG

GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE

MERE TID TIL ARBEJDET

En nem og billig erhvervsløsning giver Gladsaxe Bygningsentreprise mere tid til at udføre opgaver i Københavnsområdet med deres 25 biler.

CASE

Markant besparelse i tid og administration kan mærkes positivt.

Gladsaxe Bygningsentreprise har travlt, og med deres ca. 25 biler er der jævnligt brug for parkering i Københavnsområdet. Med PARKPARKs erhvervsløsning er parkering i arbejdstiden blevet nemmere og billigere for virksomheden, og medarbejderne har fået mere tid til det der tæller, nemlig arbejdet.

”Det er rart at vi ikke skal tænke på parkering mere end højst nødvendigt. Vi sparer værdifulde minutter og udgifter med PARKPARK når vi er ude at løse opgaver og har brug for parkering. PARKPARK er hurtige hvis vi har ændringer til vores brugere eller biler, og de gør det uden beregning. Alt i alt er jeg meget tilfreds med den erhvervsløsning vi har hos PARKPARK, og jeg kan klart anbefale dem til andre virksomheder, der dagligt benytter sig af parkering i arbejdstiden.” 

 

Johnni Regnarsson
Direktør & Bygmester 

At være en alsidighed entreprise-virksomhed giver travlhed

Gladsaxe Bygningsentreprise er en alsidig, pålidelig, kompetent og seriøs entreprisevirksomhed der beskæftiger sig med tømrerarbejde, murerarbejde og tagarbejde. Gladsaxe Bygningsentreprise kommer med mange års erfaring i byggebranchen og sætter en ære i at kunne tilbyde kunder konkurrencedygtigt og kvalitetsarbejde udført via. egenproduktion, og benytter dermed ikke underentreprenører indenfor tømrerfagets faggrænser.

Murerarbejde

Gladsaxe Bygningsentreprise har mange års erfaring med renovering af facader og tag på ejendomme, samt ombygninger af boliger og specielt nye badeværelser.

 

Tagarbejde

Med et kompetente faguddannet tagdækkere kan Gladsaxe Bygningsentreprise påtage sig alle opgaver lige fra reparationsarbejde til udførelse af helt nye tagflader. Specialet er tagdækning af terrassebelægning, hældningstage herunder listedækning, samt flade tage.

 

Tømrerarbejde

Som kompetent tømrerfirma påtager Gladsaxe Bygningsentreprise alle former for tømrerarbejde, både for private, erhverv og offentlige kunder. Eksempler på opgaver indenfor dette område kunne være: vindues­­udskiftninger, opsætning af gipslofter, vægge, nye gulve, køkkener og ombygninger mm.