Cases - KM Telecom - Citat billede

CASE

Mindre tid til administration af parkering øger effektiviteten

“Vi har et større antal biler i vores  erhvervsaftale hos PARKPARK og vi er rigtig godt tilfredse med dem som samarbejdspartner. PARKPARK er meget kompetente til opgaven og løser alle opgaver hurtigt og effektivt.”

 

Michael Hermansen
CEO

PARKPARK Erhverv - Cases - KM Telecom logo

Førende specialist og leverandør til etablering af Telecom og mobile sites

KM-Telecom er en kendt og respekteret leverandør på telemarkedet og er eksperter i at levere komplette løsninger til både private, små og store virksomheder, der har brug for en perfekt dækning af mobilsignal og Wi-Fi.

KM-Telecom tilbyder bl.a. design, montering og installation af DAS-anlæg til mobildækning eller skræddersyede Wi-Fi løsninger til lands, til vands eller i luften. Som førende specialist og leverandør til etablering af telecom og mobile sites, er KM-Telecom en af de få leverandører på markedet, der kan levere en total Turnkey-løsning.

Med sin alsidige og specialuddannede medarbejderstab, kan KM-Telecom også tilbyde hjælp til en bred vifte af specialopgaver offshore eller andre svært tilgængelige steder, hvor deres montører kan installere eller servicere. Siden begyndelsen har KM-Telecom opbygget mere end 1.500 mobile sites og er i dag i stand til, at overskue alle tænkelige byggetekniske, radiotekniske, økonomiske, juridiske og teknologiske problemstillinger.

© Copyright 2021. All Rights Reserved