Parkering Køge

I Køge er der to større parkeringsoperatører: Køge Kommune og Køge Kyst. Kommunen er primært oppe i byen, mens Køge Kyst er byudviklingsområdet omkring havnen. Starter du en parkering med den forkerte parkeringsoperatør, kan du få en bøde.

Så derfor tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer!

Parkering Køge Kommune

I Køge Midtby (Køge Kommune) skal du betale for at parkere. I betalingszonen skal du som udgangspunkt betale for at parkere i dagtimerne. Uden for de nævnte tidsrum er det gratis at parkere. I betalingszonen betaler du på timebasis. Til de hurtige ærinder har du mulighed for at parkere gratis i op til 1 time på Torvet og de tilstødende veje. Du kan ikke forlænge din parkering herefter.

I ’Bufferzonen’ rundt om midtbyen er der andre regler.

I billetautomaterne kan du kun betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat.

I Køge Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage i links nedenfor.

Parkering Køge Kyst

I det område der administreres af Køge Kyst skal du betale for at parkere i dagtimerne. Udenfor de nævnte tidsrum er det gratis at parkere.

I billetautomaterne kan du kun betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat.

På Køge Kyst P-pladser er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage i links nedenfor.

Pas på…

Der er en del steder i Køge, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør. Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

Den mest fordelagtige parkering

Når du betaler med en parkeringsapp, så vær opmærksom på de store prisforskelle. Nogle apps tager 15% (dog mindst 4 kr.) oveni prisen. En anden app tager 10% plus 5 kr. på alle parkeringer, mens PARKPARK kun tager et lille beløb pr. påbegyndt time. PARKPARK er ikke bange for at skilte med priserne. De kan altid ses i vores prisliste.
Derfor er PARKPARK billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

© Copyright 2021. All Rights Reserved

Parkering København

Parkering i København er opdelt i 4 kommunale P-zoner. Frederiksberg har sin egen kommunale P-zone. Ud over de kommunale pladser er der mange P-huse, butikscentre og private parkeringspladser.

I det centrale København skal du betale for at parkere, og priserne varierer efter hvilken zone du vælger at parkere i. Jo længere du parkerer fra centrum jo billigere bliver det som hovedregel.

Der er forskel på priserne ila døgnet. I billetautomaterne kan du kun betale med kreditkort og det nemmeste er at benytte en Parkeringsapp, og PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en Parkeringsapp end at betale i en automat.

Elbiler

I København er der gratis parkering på offentlige parkeringspladser i gadeplan for elbiler. Kører du i et af disse køretøjer, parkerer du som normalt, men uden at betale. Du skal blot huske ikke at starte parkeringen i din Parkeringsapp men i stedet benytte P-skive.

Gratis tid og helligdage

I Københavns Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på links nedenfor.

Pas på…

Der er en del steder i København, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør.

Fx er parkering på Toldboden et sted hvor Apcoa styrer parkeringen. Området rundt om er Københavns Kommune, men betaler du for København i din app, risikerer du at få en bøde af Apcoa.

Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

Se priser

(linket åbner i et nyt vindue)

Andre steder i København hvor du med fordel kan parkere:

  • Landgreven, Borgergade og Adelgades-P-huse
  • Fisketorvet (i kælder og på taget), Amager Center
  • Crowne Plaza ved Royal Arena
  • og mange andre steder

Den mest fordelagtige parkering

Når du betaler med en Parkeringsapp så vær opmærksom på de store prisforskelle. Nogle apps tager 15% (dog mindst 4 kr.) oveni prisen. En anden app tager 10% plus 5 kr. på alle parkeringer, mens PARKPARK kun tager et lille beløb på begyndt time. PARKPARK er ikke bange for at skilte med priserne. De kan altid ses i vores prisliste.
Derfor er PARKPARK billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

© Copyright 2021. All Rights Reserved