Parkering Frederiksberg

Frederiksberg Kommune er én stor Parkeringszone, men den del undtagelser.

Prisen er stigende alt efter hvor længe du holder der. Der er ganske få betalingsautomater på Frederiksberg og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, og PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en Parkeringsapp end at betale i en automat.

På Frederiksberg er de første 2 timer gratis, men du skal huske at starte din Parkeringsapp alligevel – PARKPARK giver dig automatisk 2 timer gratis.

I Frederiksberg Centret er der automatisk kameralæsning. Her kan du køre ind og ud igen, og er du registeret i en Parkeringsapp, fx PARKPARK, så læses din nummerplade automatisk og du betaler helt automatisk. Du får naturligvis den gratistid du er berettiget til automatisk.

Elbiler

På Frederiksberg er der gratis parkering på offentlige parkeringspladser i gadeplan for elbiler. Kører du i et af disse køretøjer, parkerer du som normalt, men uden at betale. Du skal blot huske ikke at starte parkeringen i din Parkeringsapp men i stedet benytte p-skive på steder.

Gratis tid og helligdage

På Frederiksberg Kommuner er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.

Pas på…

Der er en del steder på Frederiksberg, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør.

Fx er der overfor Zoo’s indgang på Roskildevej en parallelvej, hvor Q-Park styrer parkeringen. Området rundt om er Frederiksberg Kommune, men betaler du for Frederiksberg i din app, risikerer du at få du en bøde af Q-Park.

Check derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

Se priser

(linket åbner i et nyt vindue)

Den mest fordelagtige parkering

Når du betaler med en Parkeringsapp så vær opmærksom på de store prisforskelle. Nogle apps tager 15% (dog mindst 4 kr.) oveni prisen. En anden app tager 10% plus 5 kr. på alle parkeringer, mens PARKPARK kun tager et lille beløb på begyndt time. PARKPARK er ikke bange for at skilte med priserne. De kan altid ses i vores prisliste.
Derfor er PARKPARK billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

© Copyright 2021. All Rights Reserved