Parkering Frederiksberg

Frederiksberg Kommune er én stor kommunal parkeringszone, med en del undtagelser.

Prisen er stigende alt efter, hvor længe du holder der. Der er ganske få betalingsautomater på Frederiksberg, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat.

På Frederiksberg har de første 2 timer tidligere været gratis, men fra 1. oktober er der ikke længere gratistid på Frederiksberg.

I Frederiksberg Centret er der automatisk kameralæsning. Her kan du køre ind og ud igen, og er du registeret i en parkeringsapp, fx PARKPARK, så læses din nummerplade automatisk, og du betaler helt automatisk. Du får naturligvis den gratistid, du er berettiget til automatisk.

Elbiler

På Frederiksberg har der tidligere være gratis parkering for elbiler. Men fra 1. oktober ’23 skal du som elbilejer betale for parkering ligesom alle andre.

Dvs. du skal starte din parkering i app’en når du parkerer.

Gratis tid og helligdage

På Frederiksberg Kommuner er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage i linket nedenfor.

Pas på…

Der er en del steder på Frederiksberg, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør.

Fx er der over for Zoo’s indgang på Roskildevej en parallelvej, hvor Q-Park styrer parkeringen. Området rundt om er Frederiksberg Kommune, men betaler du for Frederiksberg i din app, risikerer du at få du en bøde af Q-Park.

Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

Se priser

(linket åbner i et nyt vindue)

Den mest fordelagtige parkering

Når du betaler med en parkeringsapp, så vær opmærksom på de store prisforskelle. Nogle apps tager 15% (dog mindst 4 kr.) oveni prisen. En anden app tager 10% plus 5 kr. på alle parkeringer, mens PARKPARK kun tager et lille beløb pr. påbegyndt time. PARKPARK er ikke bange for at skilte med priserne. De kan altid ses i vores prisliste.
Derfor er PARKPARK billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

© Copyright 2021. All Rights Reserved