Parkering Aalborg

I Aalborg er der mange forskellige parkeringsmuligheder, samt meget forskellige priser alt efter hvor du vælger at parkere din bil. Der er omkring 4000 P-pladser omkring midtbyen i Aalborg fordelt på både offentlige og private pladser.

Parkering på gaden langs kantstenen og på kommunens parkeringsområder og i parkeringshuse det billigste valg. Der er dog en række private P-huse og P-pladser, som også kan benyttes til offentlig parkering til attraktive priser.

I Aalborg er der en flerre parkeringsområder med varierende priser. Området hvor du skal betale er opdelt i tre zoner. Parkering i den inderste zone dækker kommunens P-pladser i den centrale del af Aalborg.

Derudover er der omkring 1.300 offentlige korttidsparkeringspladser i Aalborg. Det sikrer dig let adgang til byen, hvis du har et hurtigt ærinde.

Der er forskel på priserne ila døgnet. Der er ganske få billetautomater i Aalborg, og her kan du kun betale med kreditkort. Det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, men vær opmærksom på at der er store prisforskellige ved forskellige apps. PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat.

Gratis tid og helligdage

I Aalborg Kommune er der gratis parkering på søn- og helligdage. Se hvilke dage i links nedenfor.

Se priser

Se priser i PARKPARK appen ved at klikke på en plads og så starte parkering. Derpå kan du klikke på Priser, Tider og Betingelser uden at starte parkeringen.

Pas på…

Der er en del steder i Aalborg, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør. Fx er Kennedy Arkadens P-hus styret af Apcoa og Plaza og Musikkens Hus P-kælder styret af Q-Park.

Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

Andre steder i Aalborg hvor du med fordel kan parkere

(linket åbner i et nyt vindue)

Friis Shoppingcenter har automatisk kameralæsning, så benytter du PARKPARK kan du bare køre ind og ud, så klarer vi betalingen i baggrunden for dig.

Den mest fordelagtige parkering

Når du betaler med en parkeringsapp, så vær opmærksom på de store prisforskelle. Nogle apps tager 15% (dog mindst 4 kr.) oveni prisen. En anden app tager 10% plus 5 kr. på alle parkeringer, mens PARKPARK kun tager et lille beløb pr. påbegyndt time. PARKPARK er ikke bange for at skilte med priserne. De kan altid ses i vores prisliste.
Derfor er PARKPARK billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

© Copyright 2021. All Rights Reserved

Parkering København

Parkering i København er opdelt i 4 kommunale P-zoner. Frederiksberg har sin egen kommunale P-zone. Ud over de kommunale pladser er der mange P-huse, butikscentre og private parkeringspladser.

I det centrale København skal du betale for at parkere, og priserne varierer efter hvilken zone du vælger at parkere i. Jo længere du parkerer fra centrum jo billigere bliver det som hovedregel.

Der er forskel på priserne ila døgnet. I billetautomaterne kan du kun betale med kreditkort og det nemmeste er at benytte en Parkeringsapp, og PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en Parkeringsapp end at betale i en automat.

Elbiler

I København er der gratis parkering på offentlige parkeringspladser i gadeplan for elbiler. Kører du i et af disse køretøjer, parkerer du som normalt, men uden at betale. Du skal blot huske ikke at starte parkeringen i din Parkeringsapp men i stedet benytte P-skive.

Gratis tid og helligdage

I Københavns Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på links nedenfor.

Pas på…

Der er en del steder i København, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør.

Fx er parkering på Toldboden et sted hvor Apcoa styrer parkeringen. Området rundt om er Københavns Kommune, men betaler du for København i din app, risikerer du at få en bøde af Apcoa.

Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

Se priser

(linket åbner i et nyt vindue)

Andre steder i København hvor du med fordel kan parkere:

  • Landgreven, Borgergade og Adelgades-P-huse
  • Fisketorvet (i kælder og på taget), Amager Center
  • Crowne Plaza ved Royal Arena
  • og mange andre steder

Den mest fordelagtige parkering

Når du betaler med en Parkeringsapp så vær opmærksom på de store prisforskelle. Nogle apps tager 15% (dog mindst 4 kr.) oveni prisen. En anden app tager 10% plus 5 kr. på alle parkeringer, mens PARKPARK kun tager et lille beløb på begyndt time. PARKPARK er ikke bange for at skilte med priserne. De kan altid ses i vores prisliste.
Derfor er PARKPARK billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

© Copyright 2021. All Rights Reserved