Vi søger en telesælger til erhverv hos Danmarks bedste P-app

Nyheder - topbillede

Danmarks bedste parkeringsapp søger en
telesælger til erhvervsvirksomheder 
(ca. 20-30 timer pr. uge)(udgående canvas opkald)

Du er en god sælger, elsker at tale med mennesker, har teknisk
flair og er resultatorienteret.

PARKPARK tilbyder Danmarks bedste og mest fordelagtige betalingsløsning for parkeringspladser gennem en app til Android og iOS.

Vi samarbejder med kommuner og private parkeringsoperatører i hele Danmark… og vi vokser…

Vi ønsker hele tiden at yde den bedst mulige service til både vores privat- og erhvervskunder. Vi vokser ikke mindst hastigt på erhvervssegmentet og vi søger derfor en erhvervs-telesælger.

Dine opgaver…

Udgående canvas opkald til erhvervsvirksomheder med biler og med parkeringer i hele Danmark. Vi er især dygtige til at tage os af virksomheder i bygge- og servicebranchen, men enhver virksomhed med mange biler og parkeringer i de store byer i Danmark er principielt potentiel til en aftale på erhvervsparkering hos PARKPARK.

Din opgave, vil være at kontakte de virsomheder, og forklare dem om fordelen ved en erhvervsaftale hos PARKPARK. Vi har en række USP’er, både i forhold til de nærmeste konkurrenter – og især i forhold til de virksomheder der endnu ikke har tænkt på en erhvervsaftale på parkering. Vi er iøvrigt også billigst!

Når du har landet din nye kunde sender du den videre til vores onboarding team, som tager den videre dialog og er dygtige til at yde en høj grad af service.

Du har…

… god teknisk forståelse. PARKPARK er et rent digitalt selskab, og vi tilbyder en betalingsapp til bl.a. parkering, og det vil derfor være et krav, at du har en god forståelse for teknikken bag, uden at du behøver være tekniker. Men du har sikkert en af de allernyeste iPhones eller Android telefoner, og du er god på en computer.

Du har højt humør, anser dig selv for at være dygtig og behagelig at arbejde sammen med, og du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vi tilbyder…

… et godt fast deltidsjob hos PARKPARK med reference til vores COO. Vi regner med, at vi kan lægge beslag på dig 2-3 dage om ugen. Eller det kan være en fordeling af timerne hver formiddag i stedet.

Vi er fleksible for, hvordan du ønsker at fastlægge timerne. Dog ved vi erfaringsmæssigt, at der er lidt mere pres på mandag, torsdag og fredag formiddag. Arbejdstiden tilrettelægger vi derfor efter aftale.

Vi regner med, at du kan starte hurtigst muligt.

PARKPARK er et selskab der, indtil for nyligt, har haft til huse i Aalborg, men for nyligt er blevet overtaget af Cartime Technologies i Søborg. Vi er som nævnt, et mindre men agilt selskab med eget udviklerteam og egen teknologi. Vi har et hyggeligt miljø og en flad organisation.

PARKPARK tilbyder Danmarks bedste og billigste parkeringsapp, og har aftaler med kommuner og privatejede parkeringspladser i hele landet.

Vi tilbyder en stilling med stor frihed i et lille og velfungerende team og med mulighed for at arbejde hjemmefra noget af tiden.

Har du spørgsmål, så kontakt os på info@parkpark.dk

Vi forventer at gennemgå ansøgninger successivt, og inviterer løbende til samtaler.

 

Med venlig hilsen

© Copyright 2021. All Rights Reserved