Sådan starter du en parkering

Vi har gjort det endnu lettere for dig at starte en parkering i PARKPARK-appen, og nu kan du starte din parkering på 2 måder.

1. Ud fra din position

Hvis du befinder dig på en P-plads/zone vil appen foreslå dig denne. Klik på den blå knap “Start parkering” nede i venstre hjørne – bekræft at det er den rigtige P-plads og flyt slideren “Start parkering” til højre

2. Vælg manuelt

Du kan altid vælge manuelt en P-plads på kortet. Klik på den P-plads/zone du ønsker at starte din parkering – bekræft at det er den rigtige P-plads og flyt slideren “Start parkering” til højre.

Du skal have den nyeste version af PARKPARK-appen før du kan se ovenstående funktioner. Tjek om du har den nyeste version her.

Sådan afslutter du en parkering

Vi har gjort det let for dig at afslutte din parkering, og du kan afslutte den på 2 måder. 

Afslut den med det samme 

Når du har startet din parkering stopper du den ved at flytte slideren “Stop parkering” til venstre. Når du modtager en kvittering er din parkering afsluttet.

Sæt sluttid

Du sætte appen til at afslutte din parkering automatisk ud fra et selvvalgt tidspunkt. Når du har startet parkeringen skal du klikke på “Sæt sluttid”. Vælg dato og tidspunktet for hvornår du ønsker at parkeringen skal afsluttes.

Du skal have den nyeste version af PARKPARK-appen før du kan se ovenstående funktioner. Tjek om du har den nyeste version her.