eller hent appen her 

Betal din parkering med PARKPARK

0% gebyr
100% billigst

Med PARKPARK er du sikret den nemmeste og billigste betalingløsning til parkering. PARKPARK er den eneste parkeringsapp i landet hvor du ikke betaler et gebyr for din parkering, og du sparer sammenlignet med andre parkeringsapps derfor 10-15% hver gang du parkerer. 

Betal din parkering i hele landet med DK's billigste parkerings app

PARKPARKs parkeringsapp kan benyttes på samtlige offentlige/kommunale, og en lang række private parkeringspladser hvor der kræves betaling. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan betale din parkering uden gebyr på over 100.000 parkeringspladser, og slippe for besværet ved parkeringsautomaten i hele landet.

Betal din parkering i hele landet med DK's billigste parkerings app

Så nemt er det

Find hurtigt og nemt en p-plads
Start hurtigt og nemt din parkering
Afslut hurtigt og nemt din parkering
Når du betaler med PARKPARK sparer du altid 10-15% ift. andre parkerings apps
Betal din parkering på få sekunder med DK's billigste parkerings app

KÅRET AF FDM: Danmarks billigste parkering

 

PARKPARK har gjort parkering både billigt, nemt og effektivt siden sin start i Aalborg i 2013. Det har vi haft så stor succes med, at vi i November 2018 blev kåret til Danmarks billigste parkeringsapp. Det er vi fortsat da vi ved at parkering er ikke det du gider bruge hverken tid eller penge på. Vi er stolte af, at være landets eneste gratis parkerings app, hvor du ikke betaler et gebyr for din parkering. 

Har du brug for hjælp?

Brug for parkering til erhverv?

PARKPARK Erhverv tilbyder markedets billigste parkeringsløsning til erhverv. Spar virksomheden for både tid og ressourcer på parkering med en effektiv og smart erhvervsaftale. 

Smarte funktioner der gør dine parkeringer nemmere

Parkering i København, Frederiksberg, Aarhus, Odense, Aalborg eller de mere end 21 andre byer PARKPARK dækker, er ofte en udfordring. Det kan være en udfordring hvis du skal til møde, på arbejde eller ud og nyde de mange forlystelser og spisesteder der er i eksempelvis København. PARKPARK sparer dig ikke kun for gebyr og besværet ved parkeringsautomaten. Når du har PARKPARK får du også andre gratis funktioner der tilsammen gør dine parkeringer nemmere.

Start parkering

Slip for gåturen til p-automaten og start din parkering direkte fra din telefon på et sekund. 

Afslut parkering

Slip for ventetiden ved p-automaten når du er færdig med at parkere, og afslut din parkering direkte fra din telefon på et sekund.

Afslut parkering efter selvvalgt tidspunkt

En smart funktion der automatisk afslutter din parkering efter et selvvalgt tidspunkt. Funktionen kan ligeledes benyttes hvis din parkering skal vare mere end 24 timer. PARKPARK afslutter din parkering automatisk efter 24 timer, hvis du ikke har indstillet vores timer. 

Del en enkelt p-kvittering

Skal du f.eks. sende en p-kvittering til en ven, kan du altid gratis hente den ned på din telefon fra appen, og efterfølgende videresende den. 

Send månedsoversigt

Du kan altid gratis sende en månedsoversigt over dine parkeringer til din email direkte fra appen. 

Få rutevejledning til en p-plads

Få en rutevejledning til en p-plads fra din telefons egen kort-app.