SPARK PENGE: Betal din parkering i Helsingør Kommune med PARKPARK

Helsingør Kommune indfører betalingsparkering i Helsingør midtby, på P-pladsen ved Kulturværftet og omkring Espergærde Torv fra mandag d. 8. april 2024, og her er PARKPARK vanen tro den billigste app at bruge.

Timeprisen er af Helsingør Kommune sat til 10. kr./time, men man gør klogt i at vælge den rigtige parkeringsapp til betaling. Prisen for at benytte de forskellige apps varierer nemlig en del. Derfor kan det godt betale sig at holde hovedet koldt, når man beslutter sig for parkeringsapp – også i Helsingør.

De tre parkeringsapps, som Helsingør Kommune har inviteret ind til at tage imod parkeringsprisen, er EasyPark, ParkOne og PARKPARK. Mens EasyParks pris er 15% dog minimum 4 kr. og ParkOnes pris er 10%, dog minimum 4 kr., så er modellen en helt anden hos PARKPARK *). Her betaler man nemlig kun 1,60 pr. påbegyndt time.

Det betyder, at skal du fx holde en time ved butikkerne i Stengade, ja så betaler du 10,00+4,00 kr. = 14,00 kr. for din parkering med Easypark og ParkOne, mens du med PARKPARK kun skal betale 10,00+1,60 kr. = 11,60 for den samme parkering.

Endnu større bliver forskellen ved kortere parkeringer. En 15 minutters parkering koster fx 6,50 kr. med Easypark og ParkOne – og kun 4,10 kr. med PARKPARK. Pludselig er prisforskellen over 35% for en 15 minutters parkering – og det kan godt blive til en del penge over et år.

EasyPark og PARKPARK kan benyttes i det meste af Danmark både på offentlige og private P-pladser.

PARKPARK appen kan – som altid hentes i Google Play og Apple App Store.

 

*) Priserne er indhentet fra de 3 P-apps hjemmeside, 3. april 2024.
Helsingør Midtby P-zone

© Copyright 2021. All Rights Reserved