PRESSEMEDDELELSE

Støvring 14/8-2018

 

PARKPARK får nu flere parkeringspladser i København på Islands Brygge

Takket være PARKPARKs nyligt indgåede samarbejde med Parkeringskompagniet ApS, kan man fra mandag den 20.august betale for sin parkering med PARKPARKs mobilparkeringsapp når man parkerer på Islands Brygge 4 mellem Langebro og Arista Restaurant i København.

Med under 100 skridt til Havnebadet på Islands Brygge er det en særdeles attraktiv parkeringsplads som Parkeringskompagniet nu gør tilgængelig for PARKPARKs brugere.

”Det er ikke blevet nemmere at finde parkeringsmuligheder tæt på Københavns attraktioner, så vi er naturligvis meget begejstret for at kunne tilbyde vores brugere denne unikke parkeringsplads via  PARKPARKs mobilapp.” 

Udtaler adm. direktør for PARKPARK A/S Jesper Lindgren og fortsætter:

”Det er allerede i dag muligt at parkere med PARKPARK på Købehavns Kommunes pladser langs Islands Brygge, men disse pladser dækker slet ikke den efterspørgsel på ledige pladser som vi oplever i spidsbelastningsperioder.”

Hos Parkeringskompagniet er man ligeledes rigtig godt tilfreds med de nye parkeringspladser:

“Vi er enormt glade for at vi kan tilbyde vores kunder at udleje deres p-pladser igennem PARKPARK. Vi har store forventninger til vores samarbejde og ser meget frem til at kunne åbne op for endnu flere p-arealer sammen. PARKPARK har øje for at vores kunder skal kunne håndtere deres system let og så er det en bonus at det er det klart billigste for dem der parkerer”.

Udtaler Partner i Parkeringskompagniet ApS Kasper Daae.

PARKPARK udvider hele tiden mulighederne for parkering i København og nu også med Parkeringskompagniet, således kan man i dag parkere på samtlige kommunale parkeringspladser i hovedstaden, samt hovedparten af de private.

 

Om PARKPARK A/S

PARKPARK er en af Danmarks største aktører indenfor betaling og håndtering af parkering via mobilen, og ifølge FDMs Motor også Danmarks billigste. PARKPARK servicerer hver dag ikke bare kommuner og parkeringspladsejere, men tusindvis af kunder med nemmere og billigere parkering. PARKPARK er stiftet i 2013 af Mads Peter Veiby, og tæller i ejerkredsen også Per Moesgaard, stifter af bla. EuroPark.

 

Om Parkeringskompagniet ApS

Stiftet af iværksætterne Kasper Daae og Simon Høy i Aarhus i 2015 Selskabet har skabt et system som gør det muligt for deres kunder selv at udføre p-kontrol via en app. Selskabet administrerer omkring 5000 p-pladser i Danmark og er blandt de hurtigst voksende på markedet.

Stifter af Hungry.dk Morten Larsen investerede i april 2018 i selskabet og er i dag bestyrelsesformand.

 

For yderligere information kontakt:

Adm. direktør Jesper Lindgren – Tlf: +45 53 68 68 50 – jl@parkpark.dk

 

Pressefotos er tilgængelige på: www.parkpark.dk/presse

 

Afsender:

PARKPARK A/S, Østre Alle 6, DK-9530 Støvring, www.parkpark.dk