PRESSEMEDDELELSE

Støvring 16/3-2018

Ny generation af PARKPARKs parkeringsapp.

Nu bliver parkering nemmere, hurtigere og billigere med den nye generation af PARKPARKs app. Vælg den plads du vil parkere på, start din parkering og kom videre.

Når du parkerer med PARKPARKs nye app trykker du på den plads du vil parkere på, starter din parkering og kan fortsætte med din dag. Du slipper for at bruge tid og energi på at indtaste områdenummer, vælge hvor lang tid du vil parkere eller bekymre dig om at tiden løber ud.

Et entydigt fokus på PARKPARKs kernefunktion, at gøre parkering så nemt og billigt som muligt, har skabt en gnidningsfri app, hvor brugeren kan vide sig sikker på at de er korrekt parkeret, og sikker på kun at betale for den tid der reelt er parkeret.

”Vi er stolte af at kunne give danskerne en endnu bedre parkeringsløsning. Hver
gang en billist bekymrer sig mindre, betaler mindre og tænker mindre over sin
parkering, er vi glade.”

Udtaler adm. direktør Jesper Lindgren, og fortsætter:

”Det er vores erfaring at danskerne, uanset alder, køn og postnummer, er trygge
ved og glade for at parkere via mobilen, af samme grund har vi kunnet udnyttet at
vi er en dansk virksomhed med egen udviklingsafdeling, til at udvikle en app og en
brugeroplevelse specifikt til det danske marked.”

Udover at brugerne nu får en ny, nemmere og bedre mobilapp, vokser udbuddet af pladser fortsat, og PARKPARK er en af de få mobilapps som dækker hele landet, senest åbnede Køge Kommune for parkering med PARKPARK den 8. marts 2018 og flere kommuner og private parkeringspladser er på vej.

Med PARKPARKs gratis Basis-abonnement betaler du kun for din parkering, og der lægges ikke nogen procentsats oveni den pris som parkeringspladsen koster. Det gør PARKPARK til Danmarks billigste parkeringapp.

Om PARKPARK A/S
PARKPARK er en af Danmarks største aktører indenfor betaling og håndtering af parkering via mobilen, og servicerer hver dag kommuner, pladsejere og tusindvis af bilister med nemmere og billigere parkering. PARKPARK er stiftet i 2013 af Mads Peter Veiby, og tæller i ejerkredsen også Per Moesgaard, stifter af bla. EuroPark og OnePark.

For yderligere information kontakt:
Adm. direktør Jesper Lindgren – Tlf: +45 53 68 68 50 – jl@parkpark.dk

Pressefotos er tilgængelige på:
www.parkpark.dk/presse – Billeder af den nye app er vedhæftet.

Afsender:
PARKPARK A/S, Østre Alle 6, DK-9530 Støvring, www.parkpark.dk