PRESSEMEDDELELSE

Støvring 21/6-2018

 

Snart bliver handicapparkering nemmere

Iværksættervirksomheden HandikApp ApS og PARKPARK A/S indgår nu i et samarbejde der skal gøre handicapparkering betydeligt nemmere.

 

Når man som handicappet fremover skal finde en parkeringsplads, et toilet eller en parkeringsautomat, bliver det betydeligt nemmere både at finde og navigere til.

 

” Jeg har i 8 år haft et handicapparkeringskort og oplevet det bøvl og besvær, der er med at finde de pladser. Jeg tog kontakt til Dansk Handicap Forbund, og jeg var ikke den eneste der havde dette problem.”

Fortæller Brian Dall, direktør i HandikApp ApS, og fortsætter videre:

” Der er i Danmark over 77.000 personer med handicap p-kort, og de har ikke kun svært ved at finde handicapparkering men også handicaptoiletter. Vi har det sidste halve år haft 200 ambassadører fra de lokale handicapforeninger til at indsamle data.”

 

For at realisere sidste del af projektet tog Brian Dall kontakt til PARKPARK A/S, som skal udvikle selve appen, de bagvedliggende systemer, og med tiden gøre det muligt at betale for parkering via HandikApp de steder hvor der er betaling for handicapparkering.

 

“Vi ønsker at gøre parkering nemmere og billigere for alle og da vi fik muligheden for at hjælpe en gruppe af bilister med ekstraordinære udfordringer i forhold til parkering, tøvede vi ikke.”

Udtaler adm. direktør i PARKPARK Jesper Lindgren og fortsætter:

“Vi har, i PARKPARKs platform og parkeringsapp, teknologien men dertil også erfaringen og kompetencen til ikke bare at udvikle HandikApp, men gøre den til en reel hjælp i hverdagen.”

 

Det estimeres at første version af Handikapp bliver tilgængelig for brugerne i slutningen af august, og ligge til gratis download i både Apples Appstore og på Google Play Store.

 

Om PARKPARK A/S

PARKPARK A/S er en af Danmarks største aktører indenfor betaling af parkering via mobilen, og servicerer hver dag ikke bare kommuner og parkeringspladsejere, men tusindvis af kunder med nemmere og billigere parkering. PARKPARK er stiftet i 2013 af Mads Peter Veiby.

 

Om HandikApp ApS

Stiftet i 2017 af Brian Dall, med det formål at gøre det nemmere at finde handicappladser og handicaptoiletter, samt at navigere til disse.

 

For yderligere information kontakt:

HandikApp ApS – Direktør Brian Dall – Tlf: +45 22281402 – bda@handikapp.dk

PARKPARK A/S – Adm. direktør Jesper Lindgren – Tlf: +45 53686850 – jl@parkpark.dk