PARKPARK-kunder sikret rabat på mere end 550 spisesteder

Nyheder - MENYPAY - FÅ OP TIL 25% RABAT PÅ NÆSTEN 600 RESTAURANTERPARKPARK og MENUPAY har netop indgået et samarbejde, der giver PARKPARK-kunder op til 30 procent rabat på mere end 550 spisesteder rundt om i Danmark.

Aalborg, d. 20. august 2021 – For blot én enkelt krone pr. parkering sikrer PARKPARK hver dag tusindvis af danskere landets billigste app-parkering. Selskabet vil imidlertid gerne tilføje en lang række fordelsaftaler for kunderne, og derfor udvider selskabet nu sin vifte af ydelser i app’en. Således kan PARKPARK-kunder fra i dag nyde godt af et nyt samarbejde mellem selskabet og MENUPAY, der giver kunderne en klækkelig rabat på mere end 550 spisesteder. Aftalen omfatter alt lige fra takeaway til caféer, brasserier og Michelin-hædrede restauranter.

Aftalen med MENUPAY lanceres under PARKPARKs nye univers PARK+, som selskabet lancerede med EatMyBill i foråret. Med EatMyBill tager PARKPARK brodden af det sure ved at have fået en P-bøde, og med MENUPAY gør PARKPARK det endnu mere tilgængeligt at bestille takeaway eller spise ude – samtidig med at kunderne får adgang til landets billigste parkerings-app.

MENUPAY tilbyder firmaordninger, hvor ansatte i udvalgte selskaber får rabat på spisesteder, og det er de samme fordele, som nu også tilbydes PARKPARKs kunder. Kunderne kan se, hvilke restauranter der er tilmeldt ordningen, og hvilke rabatter der kan opnås, direkte på landkortet i PARKPARKs app.

Det er nemt at tilmelde sig MENUPAY direkte i PARKPARK app’en, hvor man for blot 9 kr. om måneden sikres rabat på op til 30 procent på de tilmeldte spisesteder. Beløbet er tjent hjem med bare en enkelt ordre på takeaway om måneden – eller en enkelt middag i byen.

MENUPAY-ordningen kan benyttes på MASH, Cocks & Cows, Brdr. Price, Wokshop, Homemate, Cafe Vivaldi, Meyers, emmerys, Gorms og mange flere.

  • Vi er rigtig glade for vores nye samarbejde med MENUPAY, da det ligger i direkte forlængelse af vores vision om at tilbyde kunderne mere end blot landets billigste parkering. Flere og flere danskere spiser ude eller bestiller takeaway flere gange om ugen, og derfor er det penge lige ned i lommen, når man som kunde tilmelder sig den nye ordning i PARKPARK-app’en, siger Michael Buch Sandager, adm. direktør i PARKPARK.

PARKPARK tilbyder landets billigste parkering på mere end 300.000 parkeringspladser rundt om i landet. Med PARKPARK sparer kunderne typisk 15 procent på parkering i forhold til markedets øvrige parkerings-apps, og med MENUPAY sparer kunderne altså nu også op til 30 procent på middagen.

Læs mere om MENUPAY hos PARKPARK HER

© Copyright 2021. All Rights Reserved