Parkering i Danmark

PARKPARK har en mission: at gøre parkering nemmere, smartere og en smule sjovere – i hele Danmark

PARKPARK ved mest om parkering

PARKPARK er blandt Danmarks førende parkeringsapps – og målet er hver dag at gøre parkering både billigere, nemmere og en lille smule sjovere. Vi er Danmarks eneste parkeringsapp hvor du ikke betaler et gebyr for din parkering. 

 

Med vores parkeringsapp kan du nemt finde nærmeste parkeringsplads og registrere din betaling direkte fra din mobiltelefon. Dermed skal du hverken lede efter nærmeste parkeringsautomat eller for den sags skyld stå i kø for at få lov til at tjekke hverken ind eller ud.

 

På denne side kan du finde alt relevant information som billist når du skal parkere i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers og mere end 20 andre byer i hele Danmark.

Parkering i København 

Parkering i København kan ofte være både besværligt og tidskrævende – og ikke uden grund. For København er udover at være Danmarks hovedstad, også blandt de byer i Danmark, hvor aller flest pendler til i bil når man skal på job, opleve byens seværdigheder eller kulturelle liv. Parkeringspladser i København kan derfor også være svære at finde – og især at finde en ledig parkeringsplads. Hos PARKPARK ved vi alt om parkering, og ved alt hvad du bør vide når du skal foretage en parkering i København.

Parkering i Aalborg 

Aalborg er Danmarks 4. største by, med en lang række spændende kulturelle muligheder, seværdigheder, shopping og ikke mindst fantastiske resturanter og cafeer. Parkering i Aalborg er ofte ikke den store udfordring, og det er da ofte også både nemt og billigt at skulle parkere i Aalborg. Hos PARKPARK hjælper vi dig med at finde parkeringspladser i hele Aalborg kommune.

Parkering i Odense 

Odense kommune er Danmarks 3. største by, med et indbyggertal på over 176.000, og er dermed kun overgået af København og Århus. Byens er med dens centrale placering på Fyn, mange spændende arbejdspladser og mange fantastiske uddannelser, kulturelle begivenheder, seværdigheder og spisesteder en af Danmarks absolut mest attraktive byer – det kan også mærkes når man skal finde parkering i Odense, for der kan ofte være pres på, når der skal findes en parkeringsplads til parkering.

Gratis parkering i København

Priser på parkering i København er blandt landets højeste, og især i indre by, kan en parkering pr. påbegyndt time ofte løbe op i 75 kroner. Derfor kan det for mange blive en bekostelig affære at finde en p-plads, når de mange attraktioner, cafeer og muligheder skal bruges.
Heldigvis findes der også hel- og delvis gratis parkering i København, her er det primært offentlige p-pladser der er dominerende. I alt findes der cirka 2500 p-pladser fordelt på såkaldte 12 parkerings adresser.

Du finder gratis parkering i København, her:

  • To timers gratis parkering ved ZOO på Frederiksberg
  • To timers gratis parkering på Fisketorvet
  • Gratis parkering ved Operaen, Vor Frelsers Kirke, Christianshavn og Christiania
  • Gratis parkering ved kastellet og den lille havfrue på langelinie

Herudover, findes der en lang række gratis parkeringspladser på Amager, der især er en fordel når man skal besøge seværdighederne på Amager, så som Den blå planet eller Københavns Lufthavn. En anden fordel ved de mange gratis p-pladser  på Amager er, at de er placeret kun få kilometer fra indre by, hvor der nemt kan tages en metroen ind på få minutter. Blandt gratis parkeringer på Amager findes:

  • Gratis parkering ved Øresund Metro Station
  • Amager Strandpark
  • Amager Strand Metro station
  • Amager Strandpark midt
  • Femøren Metro Station
  • Amager Strandpark Syd