PARKERING I DRONNINGS TVÆRGADE

Central parkering i det indre København

Hvad koster det at parkere i Dronningens Tværgade?

 HVERDAGKl. 08-1819,00
Kl. 18-2313,00
Kl. 23-085,00
 LØRDAGKl. 00-085,00
Kl. 08-1736,00
Ef. kl. 17Gratis
 SØNDAGKl. 00-24Gratis

Få Danmarks Billigste Parkering

GRATIS oprettelse og ingen gebyrer

Om Dronningens Tværgade

Parkering i København er for rigtig mange mennesker hver dag en stor udfordring - og ofte ikke uden grund. Københavns Kommune er med dens mere end 1.300.000 indbyggere, Danmarks største kommune og samtidig landets mest folkerige by. Alene i indre by i København bor der mere end 610.000 indbyggere, hertil forventes det, at mere end 170.000 dagligt pendler til og fra hovedstaden for at arbejde.

De mange mennesker i København giver sine udfordringer når der skal parkeres og findes parkeringspladser og p-pladser, uanset om det er i dagstimerne, hvor mange skal på arbejde og til møde, eller om det er i weekenderne, når familier fra København og resten af Danmark skal besøge byens mange attraktioner, cafeer, restauranter og seværdigheder.

 

Byens muligheder og mange parkeringspladser

Udover at København, Frederiksberg og indre by er en af Danmarks mest folkerige kommuner, ja så er det også den by med ubestridt flest attraktioner, så som Tivoli, Dyrehavnsbakken (bakken), Zoologisk have (Zoo), Nationalmuseet, statens museum for kunst, Ny Carlsberg Glypteket, Den blå Planet, Rundetårn, Rosenborgsamlingen, Christiansborg, Amalienborg, Nyhavn og mange mange flere.

Trods at parkering i København til tider kan være en udfordring, så har kommunen mere end 927 parkerings adresse og mere end 54630 parkeringspladser, alene ejet af Københavns kommune. Men udover de kommunale parkeringspladser, så forefindes der mere end 17944 private p-pladser og 267 øvrige private parkeringsarealer.Parkering i København kan ligeledes ske via kommunens på mere end 14 private p-huse. Der er ligeledes rig mulighed for at leje eller købe en privat parkeringsplads i byen, hvis man i en længere periode har brug for en p-plads.

GRATIS parkering i København

Priser på parkering i København er blandt landets højeste, og især i indre by, kan en parkering pr. påbegyndt time ofte løbe op i 75 kroner. Derfor kan det for mange blive en bekostelig affære at finde en p-plads, når de mange attraktioner, cafeer og muligheder skal bruges.
Heldigvis findes der også hel- og delvis gratis parkering i København, her er det primært offentlige p-pladser der er dominerende. I alt findes der cirka 2500 p-pladser fordelt på såkaldte 12 parkerings adresser.

Du finder gratis parkering i København, her:

 • To timers gratis parkering ved ZOO på Frederiksberg
 • To timers gratis parkering på Fisketorvet
 • Gratis parkering ved Operaen, Vor Frelsers Kirke, Christianshavn og Christiania
 • Gratis parkering ved kastellet og den lille havfrue på langelinie

Herudover, findes der en lang række gratis parkeringspladser på Amager, der især er en fordel når man skal besøge seværdighederne på Amager, så som Den blå planet eller Københavns Lufthavn. En anden fordel ved de mange gratis p-pladser  på Amager er, at de er placeret kun få kilometer fra indre by, hvor der nemt kan tages en metroen ind på få minutter. Blandt gratis parkeringer på Amager findes:

 • Gratis parkering ved Øresund Metro Station
 • Amager Strandpark
 • Amager Strand Metro station
 • Amager Strandpark midt
 • Femøren Metro Station
 • Amager Strandpark Syd

Parkering København – Statistik

PARKPARK hjælper dagligt flere tusinde Københavnere med at finde parkeringsplads og parkering, når der skal parkeres i Københavns mange gader. I dette afsnit har vi samlet brugbart statistik omkring parkering i København.

TOP 10 – Parkeringstid

Region hovedstaden og i særdeleshed indre by er det område i Danmark, hvor der foretages de længste parkeringer. Men hvor i København parkeres der egentlig længst tid? Her er parkeringspladserne med flest parkeringsminutter i gennemsnit i Storkøbenhavn.

 1. Dronningens Tværgade
 2. Blegdamsvej
 3. Landgreven
 4. Slotsholmsgade
 5. Nyropsgade
 6. Frederik V’s Vej
 7. Herholdtsgade
 8. Øster Allé
 9. Nørre Voldgade S
 10. Borgergade

TOP 10 – Største parkeringspladser

Ikke nok med at der er mange parkeringspladser i København, byen har ligeledes nogle af Danmarks største parkeringspladser, hvor der er rig mulighed for parkering i hovedstaden, indre by, Frederiksberg og ikke mindst selve København.

 

 1. Fisketorvet
 2. Blegdamsvej
 3. Jagtvej
 4. Leifsgade
 5. Jagtvej
 6. Øster Allé
 7. Strandboulevarden
 8. Ryesgade
 9. Vigerslev Allé
 10. Østbanegade

TOP 10 – Antal parkeringer

Der hvor bilisterne parkerer længst tid i minutter er ikke nødvendigvis de samme parkeringspladser hvor de holder længst. I København er der en lang række P-pladser med mange kortere parkeringer. De pladser det handler om er typisk ved stationer, busterminaler og ved større shopping og indkøbsmuligheder.

 1. Dronningens Tværgade
 2. Blegdamsvej
 3. Landgreven
 4. Slotsholmsgade
 5. Nyropsgade
 6. Frederik V’s Vej
 7. Herholdtsgade
 8. Øster Allé
 9. Nørre Voldgade S
 10. Borgergade