PARKPARK A/S - Enkel & billig parkering

PARKPARKs mål har altid været at gøre parkering nemmere og billigere. Med PARKPARK er det slut med parkeringsbøder, slut med at betale for meget og slut med ikke at kunne finde en parkeringsplads.

Gennem et tæt samarbejde med offentlige og private parkeringsudbydere, dækker vi hovedparten af de steder du kan parkere i Danmark, og udbygger hele tiden vores dækningsområde.

Gør parkering nem med vores app og slip for bekymringen om betalingsautomater, bøder og parkeringstid, så kan du bruge tiden på mere interessante ting.

 

HISTORIEN OM PARKPARK

Ideen til PARKPARK fik den succesfulde forretningsmand Mads Peter Veiby i 2013, inspireret af de udfordringer han selv havde erfaret med parkering, og i hans arbejde med etableringen og udviklingen af et moderne parkeringhus i Horsens.

Siden er PARKPARK vokset til at være en af Danmarks førende parkerings- og rejseapps, og hver dag parkerer tusindvis af danskere deres bil med PARKPARKs parkeringsapp.

 

HVEM STÅR BAG PARKPARK?

Ejerkredsen bag PARKPARK A/S udgøres af aktionærer med stort kendskab til og erfaring med udvikling af brugernære IT-løsninger og med mangeårig erfaring med udvikling af parkeringsløsninger, drift af samme og udvikling af infrastrukturløsninger i al almindelighed.

 

LEDELSEN I PARKPARK A/S

Michael Buch Sandager, Adm. direktør i PARKPARK A/S.

Mads Peter Veiby, Bestyrelsesformand i PARKPARK A/S.

 

TROVÆRDIG PARTNER

Det er PARKPARK A/S magtpåliggende at være en troværdig samarbejdspartner i alle forhold, derfor har vi gennemført en række tiltag for at øge gennemskueligheden for vores samarbejdspartnere. Vi har valgt at gøre det muligt for de parkeringsselskaber og kommuner vi samarbejder med at kontakte bestyrelsen direkte i spørgsmål af overordnet eller kritisk karakter. Endvidere har vi i relation til både disse samarbejdspartnere og andre samarbejdspartnere, at offentliggøre relevante afsnit af den administrerende direktørs prokura.

For at sikre opretholdelse af den bedst mulige relation, og skabe de bedste betingelser for at man trygt kan samarbejde med PARKPARK A/S, har samarbejdspartnere en sikker mail hvor de i kritiske situationer kan kontakte bestyrelsen direkte uden at den administrerende direktør eller andre ansatte kan øve indflydelse på om den afsendte information tilgår bestyrelsen. I forlængelse heraf er oprettet en faktureringsmail som virksomheder der mener at have et tilgodehavende kan skrive til, og som der ikke kan slettes mails i. Denne mailkonto kan tilgåes af virksomhedens bogholder og administrerende direktør, PARKPARK A/S bestyrelse.

Betalinger af PARKPARK A/S udeståender med parkeringselskaber og parkeringsenheder hos kommuner, overvåges af Det Statsautoriserede Revisoraktieselskab BDO i Aalborg, således at opsatte afregningskrav og betalingsfrister overholdes til fulde.