Debito-henter-parkeringsbetaling-hjem-til-parkpark

PARKPARK & Debito i samarbejde om manglende parkeringsbetaling

Hej! Tillad og præsenter mig selv, jeg hedder Morten Holst Henriksen, og er partner og medejer af Debito – en online tjeneste der sikrer at vores kunders ubetalte regninger kommer hjem. Det sker eksempelvis gennem rykkerskrivelser og inkasso.

Skulle det ske, at du misligholder en betaling til PARKPARK, vil du sandsynligvis høre fra en af vores partnere; et inkassofirma eller en inkassoadvokat.

 

Hvem er Debito?

Debito er stiftet i 2015 for at hjælpe virksomheder med at udsende rykkerskrivelser gennem rykkerservice, udsende inkassovarsel og i sidste ende indlede et forløb med inkasso, hvis det bliver nødvendigt.

Debitos mission er at gøre inkasso effektivt, billigt men ikke mindst gøre inkasso på den ordentlige måde; for vi tror på at ved at behandle mennesker ordentlig og med respekt, får vi den bedste løsning.

Du skal med andre ord aldrig være bange for at kontakte hverken os eller vores partnere, for vi tror på at gennem dialog, samarbejde og åbenhed giver den bedste løsning for alle parter. Både for dig som skyldner, men også for PARKPARK der har penge til gode.

Med andre ord vil Debito være det ordentlige inkassofirma.

 

Jeg har fået et brev om inkasso – hvad gør jer?

Hos Debito samarbejder vi med en række af Danmarks bedste inden for inkasso, henholdsvis inkassofirmaet Lindorff, inkassoadvokat Mortang Advokatfirma samt en række andre inkassovirksomheder om at hjælpe pengene hjem. Det er med andre ord herfra du vil få et brev fra.
Før en proces opstartes hos os, vil du sandsynligvis allerede have hørt fra PARKPARK om jeres mellemværende – og betaler du når PARKPARK oplyser om jeres mellemværende, vil en sag aldrig starte hos os.

Skulle det ske, at du ikke betaler rykkerskrivelse fra PARKPARK, vil første brev fra os være rykkerskrivelse med pålagt 100 kroners rykkergebyr samt et inkassovarsel. Vi anbefaler at du betaler denne rykker med det samme og skulle du have spørgsmål, står der på brevet hvem du skal kontakte. Det anbefaler vi du gør straks, på den måde bliver sagen ikke eskaleret yderligere til egentlig inkasso og de ekstra udgifter dette vil medfører i renter, inkassosalær osv. Det er vigtigt at du betaler rykkerskrivelsen og ikke direkte til PARKPARK.

 

Jeg er ikke enig i kravet – hvad gør jeg?

Såfremt du måtte have spørgsmål til den udsendte rykkerskrivelse, have spørgsmål til inkasso eller ikke er enig i at du skylder virksomheden penge, ja så er det vigtigt at du tager fat i dem der har udsendt dig brevet. Kontaktoplysningerne står på brevet, og du har både mulighed for at ringe eller skrive.
Herefter vil vi tage kontakt til PARKPARK for at få klarlagt dine spørgsmål.

Vi anbefaler at du hurtigst muligt tager kontakt til dem der har udsendt dig brevet, på den måde påløber der hverken yderligere renter, inkassogebyr eller andet på fakturaen.