LASLITY.COM

BUTIK & WEBSHOP

____

Med en fysisk butik i det centrale Aalborg har Laslity.com dagligt brug for enkel og billig parkering. 

CASE

Central beliggenhed i Aalborg kræver parkering

Laslity.com sælger kvalitetstøj primært i materialet bambus. Udover en webshop har Laslity.com også en fysisk butik i det centrale Aalborg. Det betyder flere daglige parkeringer men med PARKPARK Erhverv slipper virksomheden for bilag og administration. 

Parkering er nok det der fylder aller mindst i min bevisthed i løbet af dagen, men det udgør en ret stor irritation, især når man skal bruge tid på det. Med PARKPARK Erhverv har jeg fået et produkt hvor jeg dels ikke skal bruge tid ved parkeringsautomaten, pengene trækkes automatisk, og jeg får ét samlet bilag for alle mine parkeringer for den sidste måned – det er fedt, når man som mig parkerer 2-3 gange hver eneste dag og nogle måneder har haft 50-60 bilag at skulle bogføre.”

Martin Sørensen, Ejer 

Bambustøj i højeste kvalitet

Martin driver til daglig webshoppen og den fysiske butik Laslity, der holder til i det centrale Aalborg. Butikken sælger primært bambustøj, herunder bambus t-shirt, bambus strømper – ja alt tøj i bambus. Martin startede sin butik med fokus på bambustøj lige efter sit studie på UCN – og har haft stor succes med at få tøj i bambus til Danmark. Martins butik ligger i det centrale Aalborg, og her kan det til tider være rigtig besværligt at få p-plads, både for ham selv, hans kunder, hans leverandører og når der skal leveres vare.

Få mere tid til arbejdet

Alle der kører bil i forbindelse med deres arbejde kender udfordringen når bilen skal parkeres, og kunden skal besøges, for hvor er nærmeste p-plads i forhold til kunden? Hvor betaler jeg for min parkering? Hvor lang er ventetiden ved p-automaten, og hvor er det billigst at parkere?
PARKPARK Erhverv er skræddersyet til dig med et job på landevejen, der parkerer lidt eller meget i løbet af en dag – og ønsker en nem, hurtig og billig løsning. PARKPARK erhverv er Danmarks billigste parkering (kåret af FDM) og dækker 94% af alle parkeringspladser i Danmark. Men ikke nok med det, ja så er PARKPARK Erhverv lavet til at give dig arbejde og bøvl i hverdagen, både når der skal parkeres – men også bagefter, da vi samler alle dine bilag og kvitteringer fra parkeringen ét sted. Dermed sparer både du og din bogholder tid.

Fordele ved PARKPARK Erhverv kort fortalt:

Er du kunde hos PARKPARK Erhverv, opnår du langt flere fordele der udover at gøre din og virksomhedens hverdag nemmere som:

– Markedets billigste erhvervsparkering (Kåret af FDM)
– Dækning af 94% af alle p-pladser i Danmark
– Dækning af 100% af alle offentlige p-pladser i Danmark
– Tjek ind og ud direkte fra mobilen – og dermed ingen ventetid ved p-automaten
– Én samlet faktura for hele måneden

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv
Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv