NY APP-OPDATERING


Vi har udgivet en ny version af appen med en række forbedringer så du fortsat kan få Danmarks nemmeste og billigste parkering.

App version: 4.1.5

HVAD ER NYT?

FREDERIKSBERG SOM EN STOR P-ZONE

Vi har ændret parkeringskortet i Frederiksberg Kommune til en stor p-zone. Førhen havde de gamle p-zoner en tilhørende markør/p-ikon som du skulle trykke på for at starte en parkering. Disse markører er væk og den nye p-zone er nu klikbar, så du kan blot trykke på zonen for at starte en parkering.

NYE P-ZONER I AARHUS

Aarhus Kommune har besluttet at udvide antallet af p-zoner i Midtbyen, Trøjborg og Frederiksbjerg, som skal træde i kraft engang i maj 2020. Det har vi naturligvis taget højde for og gjort klar til i den nyeste version. Det betyder samtidig at der i de kommende dage vil forekomme ændringer i parkeringskortet i appen for Aarhus Kommune. Vi anbefaler derfor at du henter den nyeste version af appen for at få glæde af de nye p-zoner når de bliver frigivet af Aarhus Kommune. 

De nye p-zoner betyder, at vi erstatter de nuværende gader/veje, der har hver sin markør/p-ikon, med klikbare p-zoner.  

NYE P-ZONER I KØGE

Vi har erstattet de enkelte gader/veje i Køge Kommune til klikbare p-zoner. 

AUTOMATISK NUMMERPLADELÆSNING

Flere parkeringshuse indfører automatisk nummerpladelæsning, og det er også det absolut nemmeste for dig som bilist. Din nummerplade bliver automatisk læst når du kører ind og du får en besked om at vi har aflæst den og starter din parkering. Når du forlader parkeringshuset læses din nummerplade igen, og vi udregner hvor længe du har holdt der og sender dig ligeledes en besked om dette. Du betaler selvfølgelig kun for den tid du parkerer, og vi har taget højde for de p-pladser hvor 1. time f.eks. er gratis. Nemmere kan det ikke være! 

Ønsker du ikke at betale din nummerpladelæste parkering med PARKPARK-appen kan du let slå det fra. Vælg din bil i appen og slå nummerpladelæsning fra. 

DERUDOVER HAR VI

Løst problemet med at nogle brugere ikke modtog push-beskeder for deres påmindelser
Forbedret opsætningen af påmindelser for android-brugere
Fjernet Tip-en-ven funktionen