Få en gratis Kay Bojesen abe!

Et hvert hjem fortjener en Kay Bojesen abe! Derfor giver vi en GRATIS abe til alle som prøver PARKPARK parkeringsapp’en i 14 dage. Begrænset tilbud, så bestil i dag!

HVAD ER PARKPARK?

PARKPARK er et 100% danskejet, udviklet og drevet selskab, og vi ønsker at gøre danske bilisters parkering så nem og så billig som mulig. Med et abonnement fra PARKPARK kan du foretage betaling af parkering via mobiltelefon. PARKPARKs tjenester kan benyttes på parkeringspladser, som skilter med PARKPARK. Der kan findes en oversigt over tilknyttede parkeringspladser på www.PARKPARK.dk eller i PARKPARKs App.

PARK PARK 50

Du får 14 dages gratis prøveperiode af PARKPARK 50 inkl. velkomstgave. Abonnementet indeholder 50 timers fri parkering og kan benyttes på parkeringspladser i hele landet. Abonnementet aktiveres automatisk efter prøveperiode til 249 kr. per måned med 6 måneders binding, med mindre opsagt.

FORTRYDELSE OG RETURRET

Abonnementet kan til enhver tid opsiges inden prøveperiodens udløb. En sådan fortrydelse skal fremsendes skriftligt til PARKPARKs kundeservice. Kunden vil blive faktureret for eventuelle parkeringer foretaget i fortrydelsesperioden. Velkomstgaven skal ligeledes returneres.

PARK PARK A/S

Østre Alle 6 – DK-9530 Støvring – CVR: 35472738

kundeservice@parkpark.dk – Kundeservice: 72 300 200