Job hos PARKPARK A/S

PARKPARK hjælper dagligt tusindvis af billister med at gøre parkering nemmere og billigere i København, Aarhus, Odense, Aalborg og mere end 20 andre byer i Danmark. Med PARKPARK kan du parkere på mere end 100.000 parkeringspladser – fra Frederiksberg til Aalborg, på de fleste offentlige og private p-pladser og p-huse, nemt, hurtigt og billigt.

PARKPARK er en dansk udviklet parkerings app, med hovedsæde i Støvring, syd for Aalborg. PARKPARK er Danmarks eneste dansk-udviklede og dansk ejet parkerings app, hvor alt lige fra markedsføring, udvikling og salg sker fra Danmark, med sælgere i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus og Aalborg. Vi er løbende i dialog med danskere om at forbedre og optimere vores app, for at opnå vores mål om at være danmarks bedste parkerings applikation.

Hos PARKPARK er vi et lille og dedikeret team der gør vores bedste for hver dag at gøre parkering bare lidt sjovere; end at skulle stå i kø ved en parkeringsautomat – for det tror vi ærlig talt livet er lidt for kort til.

PARKPARK søger løbende talende til vores team inden for salg, markedsføring og softwareudvikling. Følg med på denne side eller online job-annoncer for at se vores aktuelle jobopslag.

Kontakt direktør Jesper Lindgren ved spørgsmål omkring PARKPARK eller mulige jobs.

 

LEDIGE STILLINGER:

Der er ikke aktuelt ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@parkpark.dk