JOB HOS PARKPARK

PARKPARK hjælper dagligt tusindvis af billister med at gøre parkering nemmere og billigere i København, Aarhus, Odense, Aalborg og mere end 20 andre byer i Danmark. Med PARKPARK kan du parkere på mere end 100.000 parkeringspladser – fra Frederiksberg til Aalborg, på de fleste offentlige og private p-pladser og p-huse, nemt, hurtigt og billigt.

PARKPARK er en dansk udviklet parkeringsapp, med hovedsæde i Aalborg. PARKPARK er Danmarks eneste dansk-udviklede og dansk ejet parkerings app, hvor alt lige fra markedsføring, udvikling og salg sker fra Danmark, med sælgere i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus og Aalborg. Vi er løbende i dialog med danskere om at forbedre og optimere vores app, for at opnå vores mål om at være danmarks bedste parkerings applikation.

Hos PARKPARK er vi et dedikeret team der gør vores bedste for hver dag at gøre parkering bare lidt sjovere; end at skulle stå i kø ved en parkeringsautomat – for det tror vi ærlig talt livet er lidt for kort til.

PARKPARK søger løbende talenter til vores team inden for salg, markedsføring og softwareudvikling. Følg med på denne side eller online job-annoncer for at se vores aktuelle jobopslag.

Kontakt direktør Michael Buch Sandager ved spørgsmål omkring PARKPARK eller mulige jobs.

LEDIGE STILLINGER

PHP UDVIKLER MED ERFARING I LARAVEL

 

Projektansættelse for en dygtig Laravel-udvikler til Danmarks billigste P-app

PARKPARK udbyder betalingsløsning for parkeringspladser gennem en app til Android og iOS. Alt teknologi såvel app som backend er egenudviklet. Vi samarbejder med kommuner og private parkeringsoperatører i hele Danmark… og vi vokser! Vi skal nu i gang med at tilpasse vores backend til det engelske marked og søger derfor en PHP udvikler med erfaring i Laravel til vores team i Aalborg.

 

Dine opgaver…

… bliver at videreudvikle PARKPARK backend, og at tilpasse den til de specifikke krav der stilles i Storbritanien. Vores backend platform arbejder naturligvis tæt sammen med vores egenudviklede app, og er integreret med parkeringsoperatører og naturligvis med et betalingsmodul.

Du har…

… erfaring som PHP udvikler og har kodet Laravel før. Kender du til SQL og Javascript er der en fordel. Vi benytter Asana til projektstyring og Gitlab. Du er god til matematik forstår grundlæggende regnskabs- og rapporteringsudfordringer.

Du har højt humør, anser dig selv for at være dygtig og behagelig at arbejde sammen med, og du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

 Vi tilbyder…

… et god projektansættelse job hos PARKPARK, som let kan udvikle sig til fastansættelse, og til fast arbejde med at vedligeholde og udvikle vores backend platform og integrationer med samarbejdspartnere.

Vi er som nævnt, et mindre selskab med eget udviklerteam og egen teknologi. Vi bor i attraktive lokaler i Gug og har et hyggeligt miljø. PARKPARK er grundlagt af den lokale serieiværksætter, Mads Veiby og af Per Moesgaard, grundlægger og tidligere direktør i Europark og OnePark.

PARKPARK tilbyder Danmarks P-app og har aftaler med kommuner og privatejede parkeringspladser i hele landet.

Vi tilbyder en stilling med stor frihed i et lille og velfungerende udviklerteam. Vi har fri frokost, højt humør og et godt arbejdsmiljø.

 

Har du spørgsmål, så kontakt direktør Michael Buch Sandager på 2342 0558. Send din ansøgning til mbs@parkpark.dk hurtigst muligt.
Vi forventer at gennemgå ansøgninger successivt, og inviterer til samtaler så snart vi kan.