JOB - PARKPARK

JOB HOS PARKPARK

PARKPARK hjælper dagligt tusindvis af billister med at gøre parkering nemmere og billigere i København, Aarhus, Odense, Aalborg og mere end 20 andre byer i Danmark. Med PARKPARK kan du parkere på mere end 100.000 parkeringspladser – fra Frederiksberg til Aalborg, på de fleste offentlige og private p-pladser og p-huse, nemt, hurtigt og billigt.

PARKPARK er en dansk udviklet parkeringsapp, med hovedsæde i Aalborg. PARKPARK er Danmarks eneste dansk-udviklede og dansk ejet parkerings app, hvor alt lige fra markedsføring, udvikling og salg sker fra Danmark, med sælgere i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus og Aalborg. Vi er løbende i dialog med danskere om at forbedre og optimere vores app, for at opnå vores mål om at være danmarks bedste parkerings applikation.

Hos PARKPARK er vi et dedikeret team der gør vores bedste for hver dag at gøre parkering bare lidt sjovere; end at skulle stå i kø ved en parkeringsautomat – for det tror vi ærlig talt livet er lidt for kort til.

PARKPARK søger løbende talenter til vores team inden for salg, markedsføring og softwareudvikling. Følg med på denne side eller online job-annoncer for at se vores aktuelle jobopslag.

Kontakt direktør Michael Buch Sandager ved spørgsmål omkring PARKPARK eller mulige jobs.

LEDIGE STILLINGER

TIDSBEGRÆNSET KUNDESERVICEMEDARBEJDER

PARKPARK søger en timelønnet kundeservicemedarbejder, som kan være behjælpelig med at guide bilister med registrering og betaling af parkering via PARKPARK-app’en i København og Aarhus. 

Vi forventer, at du er/har:

Serviceminded
Imødekommende
God teknisk forståelse
God til opsøgende kontakt
Forstår og taler dansk og engelsk på højt niveau

Der forventes, at timetallet er minimum 30 t/ugen, og hvis muligt gerne 36 t/ugen i 1-3 måneder. Arbejdstiderne er mellem kl. 8-19 i hverdage og kl. 8-16 lørdage.

Du bestemmer selv dine arbejdstider indenfor nævnte tidsramme, vi ser dog gerne, at du arbejder mellem kl. 15-19 i hverdage og kl. 09-16 lørdage.

Timelønnen er 125 kr.

Hvis dette har fanget din interesse, så skynd dig at lav en ansøgning og send den til job@parkpark.dk

Spørgsmål til jobbet kan ligeledes sendes til job@parkpark.dk