JOB HOS PARKPARK

PARKPARK hjælper dagligt tusindvis af billister med at gøre parkering nemmere og billigere i København, Aarhus, Odense, Aalborg og mere end 20 andre byer i Danmark. Med PARKPARK kan du parkere på mere end 100.000 parkeringspladser – fra Frederiksberg til Aalborg, på de fleste offentlige og private p-pladser og p-huse, nemt, hurtigt og billigt.

PARKPARK er en dansk udviklet parkeringsapp, med hovedsæde i Aalborg. PARKPARK er Danmarks eneste dansk-udviklede og dansk ejet parkerings app, hvor alt lige fra markedsføring, udvikling og salg sker fra Danmark, med sælgere i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus og Aalborg. Vi er løbende i dialog med danskere om at forbedre og optimere vores app, for at opnå vores mål om at være danmarks bedste parkerings applikation.

Hos PARKPARK er vi et dedikeret team der gør vores bedste for hver dag at gøre parkering bare lidt sjovere; end at skulle stå i kø ved en parkeringsautomat – for det tror vi ærlig talt livet er lidt for kort til.

PARKPARK søger løbende talenter til vores team inden for salg, markedsføring og softwareudvikling. Følg med på denne side eller online job-annoncer for at se vores aktuelle jobopslag.

Kontakt direktør Michael Buch Sandager ved spørgsmål omkring PARKPARK eller mulige jobs.

LEDIGE STILLINGER

PARKPARK søger React Native app udvikler

 

Danmarks bedste app-udvikler til Danmarks billigste parkeringsapp

ParkPark udbyder betalingsløsning for parkeringspladser gennem en app til Android og iOS. 

Vi samarbejder med kommuner og private parkeringsoperatører i hele Danmark… og vi vokser!

Vi forbedrer og styrker vores teknologi konstant og derfor søger vi nu en dedikeret frontend app-udvikler / UX-specialist til vores team i Aalborg.

 

Dine opgaver

… bliver at videreudvikle ParkPark appen, både til Android og til iOS. Appen arbejder naturligvis tæt sammen med vores egenudviklede backend, der igen er integreret med kommuner og andre parkeringsoperatører – og naturligvis med betalingsmodulet.

Du får ansvaret for at bygge videre på vores app med det bedste UI til Android og iOS. Vi benytter React Native, TypeScript og Redux.
Det bliver dit ansvar at vedligeholde vores relationer til Apple Apps Store og til Google Play. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores backend udviklere om at vedligeholde ParkParks tekniske roadmap.

Ud over den danske parkeringsapp, har vi solgt vores software løsning til P-operatører i udlandet, så en sekundær opgave er at drive frontend på vores SaaS løsning.

Vi benytter Laravel/PHP til vores backend. Endelig bruger vi Asana til projektstyring.

Du har

… erfaring i at udvikle React Native applikationer og Redux, og du har sandsynligvis styr på Sentry, Expo og gerne kendskab til at APIer. Du elsker at skrive god kode og lave integrationer. Du kender iOS og Android brugerdesign, er god til at designe UX og har flair for er lækkert og brugervenligt design.

Du har højt humør, anser dig selv for at være dygtig og behagelig at arbejde sammen med, og du taler og skriver dansk og engelsk.

 

Vi tilbyder

… et godt fast job hos ParkPark. Vi er som nævnt, et mindre selskab med eget udviklerteam og egen teknologi. Vi bor i attraktive lokaler i Gug og har et hyggeligt miljø. ParkPark er grundlagt af den lokale serieiværksætter, Mads Veiby og af Per Moesgaard, grundlægger og tidligere direktør i Europark og OnePark.

ParkPark tilbyder Danmarks billigste parkering og gennem aftaler med kommuner og privatejede parkeringspladser i hele landet.

Vi tilbyder en stilling med stor frihed i et lille og velfungerende udviklerteam. Vi bor i egen kontorbygning i Gug, har fri frokost, højt humør og et godt arbejdsmiljø.

 

Har du spørgsmål, så kontakt direktør Michael Buch Sandager på 2342 0558. Send din ansøgning til mbs@parkpark.dk hurtigst muligt.
Vi forventer at gennemgå ansøgninger successivt, og inviterer til samtaler så snart vi kan.

 #ledig