Vi søger en React Native app-udvikler til Danmarks bedste P-app

Nyheder - topbillede

Selvstændig og erfaren App-udvikler med speciale i React Native

PARKPARK udbyder betalingsløsning for parkeringspladser gennem en app til Android og iOS.

Vi samarbejder med kommuner og private parkeringsoperatører i hele Danmark… og vi vokser… også i udlandet.

Vi forbedrer og styrker vores teknologi konstant og derfor søger vi nu en dedikeret cross-platform app-udvikler og UX-specialist til vores team i Aalborg.

Dine opgaver…

… bliver at videreudvikle PARKPARK app’en, både til Android og til iOS. App-udviklere arbejder naturligvis tæt sammen med vores andre programmører, med vores egenudviklede backend platform, der igen er integreret med kommuner, parkeringsoperatører, betalingspartnere og andre samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for at bygge videre på vores app med det bedste UI til Android og iOS. Vi benytter React Native samt TypeScript og Redux.

Det bliver dit ansvar at vedligeholde vores relationer til App Store og til Google Play. Du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelse og backend udviklere på at vedligeholde PARKPARK’s tekniske roadmap.

Vi benytter Laravel/PHP til vores backend, Asana til projektstyring og Slack til intern kommunikation.

Du har…

… erfaring i at udvikle mobil-applikationer i React Native og du benytter Redux, Expo, Sentry og Firebase i dag.

Du har forretningsforståelse, elsker at lave perfekt UI, skrive god kode og lave integrationer. Du kender både iOS og Android, forstår godt design og har flair for at udvikle en lækker UX.

Du har højt humør, anser dig selv for at være dygtig og behagelig at arbejde sammen med, og du taler og skriver dansk og engelsk.

Vi tilbyder…

… et godt fast job hos PARKPARK.
Vi er som nævnt, et mindre men agilt selskab med eget udviklerteam og egen teknologi. Vi bor i attraktive lokaler i Gug og har et hyggeligt miljø og en flad organisation.

PARKPARK er grundlagt bl.a. af den lokale serieiværksætter, Mads Veiby, der stadig er bestyrelsesformand. Selskabet ledes at Michael Buch Sandager, som selv har 20 års erfaring med mobile tjenester og -apps.

PARKPARK tilbyder Danmarks billigste parkering og gennem aftaler med kommuner og privatejede parkeringspladser i hele landet.

Vi tilbyder, som nævnt, en stilling med stor frihed i et lille og velfungerende udviklerteam. Vi mødes minimum tre dage om ugen på kontoret, men er i øvrigt åbne for hjemmearbejde. Vi bor i egen kontorbygning i Gug, har fri frokost, højt humør og et godt arbejdsmiljø.

Har du spørgsmål, så kontakt direktør Michael Buch Sandager på 2342 0558

Send din ansøgning til mbs@parkpark.dk

Vi forventer at gennemgå ansøgninger successivt, og
inviterer til samtaler så snart vi kan.

 

Med venlig hilsen

Jeudan - PARKPARK Logo

© Copyright 2021. All Rights Reserved