Debito-henter-parkeringsbetaling-hjem-til-parkpark

GÆSTEBLOG: Sammenlign bilforsikring

Du kender det alt for godt; du er netop blevet bilejer og har netop købt ny bil, og du skal nu vælge en forsikring, eller måske ejer du allerede en bil – men er i tvivl om du egentlig betaler for meget for den eksisterende bilforsikring og om du er godt nok dækket.

Dilemmaet er altid ens; hvilken forsikring skal man vælge til sin bil? Markedet for bilforsikringer kan ofte være en uoverskuelig jungle af priser, dækning, undtagelser og produktsammensætninger. For de fleste er det dermed i praksis ofte en næsten umuligt opgave at finde ud af hvor man bedst er dækket, hvem der har de bedste vilkår, hvilke tillægsydelser der er nødvendige, og hvem der overordnede yder den bedste pris på til netop mig og min bil.

Derudover er der altid det klassiske dilemma med forsikringer: er det altid den dyreste forsikring der er bedst og er jeg ikke godt nok dækket med den billigste bilforsikring?

Samlino er Danmarks største sammenligningsportal der hver eneste dag hjælper tusindvis af danskere med at finde og sammenligne alt fra bilforsikring, bredbånd, mobil, lån – og gøre det overskueligt at finde de bedste og billigste produkter på markedet. Samlino hjælper udover med at finde den billigste bilforsikring – også med at skabe overblik over hvilke tillægsydelser du får med i dine produkter, så du ved hvad du får med.

 

Det er nemt og gratis at finde den rigtige bilforsikring

Samlino er gratis at benytte for dig som bruger og er super nemt at bruge og kan klares online. På Samlino skal du blot indtaste meget få oplysninger om dig og din bil, bilens nummerplade, din alder og inden for få minutter sammenlignes forsikringer fra små og store forsikringsselskaber i Danmark. De tilmeldte forsikringsselskaber er alle dem du kender; Topdanmark, Alka forsikring, Nordjylland Forsikring, Vardia Forsikring, Alm. Brand, CODAN og mange mange flere.

Efter du har indtastet dine oplysninger om din bil, din alder og din bopæl, finder Samlino hvilken forsikring der er billigst – men også hvad forsikringen indeholder, så som kasko, glasforsikring, førerforsikring, vejhjælp og friskade samt den årlige pris. Derudover har Samlino lavet en kort beskrivelse af de enkelte forsikringsselskaber, deres historie og deres typiske kunder – så du kan få et kendskab til virksomheden inden du træffer dit valg.

Når du har fundet det rette forsikringsselskab, ud fra de værdier der skaber værdi for dig: prisen, dækningen eller noget helt tredje – skal du blot vælge dette. Herefter sendes du videre til forsikringsselskabets hjemmeside, hvor du kan oprette dig.

Det er super nemt at bruge Samlino, det er gratis og tager få minutter.

Prøv at sammenligne forsikring til bil på Samlino.dk allerede i dag

 

GÆSTEBLOG PÅ PARKPARK:

Her hos PARKPARK elsker vi bilister, biler og alt hvad der hører hertil. Vi har oprettet en gæsteblog hvor private og virksomheders bilrelevante indlæg er velkomne. Har du et budskab, et godt produkt, en god idé eller noget helt tredje du godt kunne tænke dig at fortælle vores mere end 100.000 brugere om? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi forbeholder os altid retten til at afvise dit indlæg, hvis dette kolliderer med vores værdier og holdninger. 

Vi har ingen økonomisk mellemværende med udgiveren af dette indlæg.