Debito-henter-parkeringsbetaling-hjem-til-parkpark

Aarhus billigste parkering får du med PARKPARK

AARHUS: Alle bilister i Aarhus kender udfordringen: Find en parkeringsplads, gerne så tæt på min destination, og gerne så billigt som overhovedet muligt.

Aarhus som Danmarks 2. største by byder på alt hvad hjertet kan begære af både shopping, kulturliv, caféliv og ikke mindst spændende arbejdspladser – og det sætter sit naturlige præg når man som bilist skal finde en parkeringsplads i Aarhus, tæt på sin destination.
Heldigvis har byen været gode til løbende at få udvidet med parkeringspladser i byen, og heldigvis i kort afstand til byens store kultur- café og shopping-miljø.

Men hvordan parkerer man egentlig billigst når man skal parkere i Aarhus? Her hos PARKPARK har vi altid gjort en dyd ud af at vores kunder kan parkere nemt, gebyrfrit og ikke mindst billigt. Det har gjort os til Danmarks største danske parkerings app. hvor du direkte fra mobilen kan tjekke ind og ud på en parkeringsplads – helt uden at skulle forlade bilen, for at finde nærmest parkeringsautomat og skulle stå i kø der.

Vi dækker over 100.000 parkeringspladser i hele Danmark – og de fleste af de mere end 4000 parkeringspladser i Aarhus.


Aarhus’ billigste parkerings app.

Vi har i mange år sagt at vi den billigste parkerings app i Danmark, og dermed også i Århus – derfor blev vi også ekstra glade da Aarhus kommune på en nylig lanceret side, faktisk også viser, at vi også er det.

Siden er udformet som en beregner, hvor du vælger hvor du vil parkere (gade eller p-hus), i hvilket tidsrum og hvor længe. Beregneren sammenligner ParkPark Basis, Parkometer, WayToPark, EasyPark Small, ParkOne Private Lite samt ParkMan. Her kan det blandt andet ses, at parkerer du med ParkPark i en time i Århus, koster det 22 kroner – mens du parkerer med en af vores konkurrenter kan det koste op til 27 kroner.

Se kommunens side her, for parkeringspriser i Aarhus.