LASLITY.COM

BUTIK & WEBSHOP

__

Med en fysisk butik i det centrale Aalborg har Laslity.com dagligt brug for enkel og billig parkering. 

CASE

Central beliggenhed i Aalborg kræver parkering

Laslity.com sælger kvalitetstøj primært i materialet bambus. Udover en webshop har Laslity.com også en fysisk butik i det centrale Aalborg. Det betyder flere daglige parkeringer men med PARKPARK Erhverv slipper virksomheden for bilag og administration. 

Parkering er nok det der fylder aller mindst i min bevisthed i løbet af dagen, men det udgør en ret stor irritation, især når man skal bruge tid på det. Med PARKPARK Erhverv har jeg fået et produkt hvor jeg dels ikke skal bruge tid ved parkeringsautomaten, pengene trækkes automatisk, og jeg får ét samlet bilag for alle mine parkeringer for den sidste måned – det er fedt, når man som mig parkerer 2-3 gange hver eneste dag og nogle måneder har haft 50-60 bilag at skulle bogføre.”

 

Martin Sørensen, Ejer 

 

Bambustøj i højeste kvalitet

Martin driver til daglig webshoppen og den fysiske butik Laslity, der holder til i det centrale Aalborg. Butikken sælger primært bambustøj, herunder bambus t-shirt, bambus strømper – ja alt tøj i bambus. Martin startede sin butik med fokus på bambustøj lige efter sit studie på UCN – og har haft stor succes med at få tøj i bambus til Danmark. Martins butik ligger i det centrale Aalborg, og her kan det til tider være rigtig besværligt at få p-plads, både for ham selv, hans kunder, hans leverandører og når der skal leveres vare.